Nur000 Sehir hastanesinde, detaylı ultrason için gün alınca kaç gün sonraya veriyorlar ? Ve hangi bölümden aldınız. 13 haftaligim ilk gebeligim yardımcı olursanız sevinirim.
Minnosunannesiii Nur000 camım şehir hastanesi bilmem ben ama kadın doğuma gidiyorum ben doktorum hastanede bi yere yönlendirdi git ordan sıra al koridorun sonunda bi adam masada oturmuştu 🤣 sıra verdi o kadar sende kadın doğuma git illaki doktorun yönlendirir yani
2_pamukannesii Nur000 canım ben 20 haftalıkken gittim kontrole doktor ultrason günü al dedi 2 hafta sonraya verdiler yarın randevum 22 haftalık oldum
Seherdrn Nur000 1 ay sonra ya gun verdiler haftam geçtiği için giremedim. O nedenle 16 17 haftalikken hemen randevu almalisin
tatlissannee Nur000 benn oraya gidiyorum detaylıda orda oldum. Çok güzel ilgilendi doktor. Perinatoloji bölümünden sıra alcksn ama daha erken ben 21. Haftada baktırmıştım
tatlissannee Nur000 valla randevuyu almak için önce 182 yi aradım şu gün saat tam 4te arayın dediler aradım haftama yakınken aldım