kubusssss17 Kızlarrr en saçma gelen post bana buydu çok mı kınadım ne oldu 🤔 39+4 olcam 12den sonra ve hala hiçbir belirti yok kafayı yiycem yaa 😥 belki bu post totemi tutar sancılarım başlar hayırlısıyla 🙄🤣 neler yapmam gerek tavsiyeleriniz var mı
Alfabetaa kubusssss17 şuan pilates topunun üstünde hurma yerken yazıyorum😂 12den sonra 39+5 olcam hiçbişey yokkk🙄
Kiymet kubusssss17 bi doguramiyorumda benden 38+4 bizim henuz ama cok beklemek istemiyorum artik bende😂😂
Minikannebsr kubusssss17 yaw zamanı gelmemiş bebeği neden doğurmak için acele ediyorsunuz 41 haftaya kadar bebek içeride çok mutlu kalabilir. Sıkın dişinizi kavuşmaya az kaldı ama doğuramıyorum diye abartmayın yani. 41 geçer anlarım daha 40 olmamış
Tugce_24 kubusssss17 39+6dan bildiriyorum tuvalete gitmekten yalancı sancıdan mide yanmasından yorulmuş uykusuz enerjisi kalmamış bir hamiş bırakıyorum buraya birde içerde rahatça yatan bebiş 😂
kubusssss17 Alfabetaa kız bi sen bi ben kaldık yaa. Regl ağrısı gibi ağrıların oluyor mu? Benim ona benzer şeylerim vardı ama malesef sancı çıkmadı dün nstde
Alfabetaa kubusssss17 geceleri bazen hissediyorum wc için falan uyanınca belim regl olcakmış gibi ağrıyorr belki aabaha doğururum diyorum sabah bi uyanıyorum hiçbişey yok😁 sende oluyor mu? Geçen hafta perşembe doktora gittim o zamam hiç açıklıgım sancım yoktu inşallah bu hafta bişeyler vardır ya
kubusssss17 Alfabetaa bende de bahsetgn gibi oluyor regl olacak gibi bel karın altı ve kasık ağrım oluyor 1 saat filan sürüyor sonra geciyor. Dün de sancı çıkmaynca üzüldüm ya 1
Ozlem0342 Serpil-3 ben 38 haftalik oldum ben bile artik dogsun die acele ediyorum😂 40 haftada olanlari doguramayanlara ne diyelim biz boyleyken 😂 valla artik sarbizlikla gel artik oglum diyorum🤷♀️💙🤲🏻
kubusssss17 Minikannebsr canım son haftada korkuyor insan Allah korusum suyu nasıl birşey olacak mı hareketleri neden az vs diye yoksa 50 haftaya kadar da beklerim sıkıntı yok. Bir de olur da açılma olmaz sancı çıkmaz suniyle ağır sancılar çekerim diye korkuyorum ister istemez. 35 haftada değilim farkındaysan 3 gün sonra haftam doluyor zaten.
Afi2018 kubusssss17 öyle kötü düşünme Rabbim hayırlısıyla herşey yolunda gider bir avazda doğurursunuz inşallah evet insan endişeleniyor bende 40+4 de suyum bitmişti hiç açılmam olmada suni sancıyla doğurdum şimdi ikinciye hamileyim yarın randevum var dua edin keseyi bebeği kalp atışlarını sırasıyla hayırlısıyla alırım inşallah🤲