Kubracifciyasar Kaçıncı hafta da başınıza geldi ve doktora bunun için göründünüz mü ? Bebeğiniz için bu durumda bi risk yada herhangi bir soruna neden oldu mu ?
Birkiz Kubracifciyasar demir ilacı kullanıyrum benımde hep öyle hıc doktora sormadım ama 18 hafta olacm
Tatliheyecan Kubracifciyasar magnezyuma ilk başladığımda birkaç gün bende de olmuştu ama uzun süreli olursa doktora bildirmekte fayda var.
omerasafmoms Birkiz Demir ilaçlarında olabilen durum.rahat olun bende de oluyor.ama aktif kanama vs görürseniz tabiki yine doktorunuza sorun
Dr0607 Kubracifciyasar ilaçlardan oluyor canım bünye alıştığında ilaca normale dönüyor korkmana gerek yok ilk başta bende endişelenmiştim sonra ilaçlardan olduğunu öğrendim ve rahatladım
Nuray23 Kubracifciyasar olmayan yoktur heralde canim😁😁 skintili bi durum degil vitamin ilaclari yapiyor ozellikle demir ilaci simsiyah yapiyor.
tatlissannee Evet bendede var demir ilacı kullanıyorum korkmadım araştırmalarım sonucunda onun olduğunu anladım
sumeyye60 Kubracifciyasar Demir ilacının prospektüsünü okusaydınız bunun en yaygın görülen yan etki olduğunu bilirdiniz 😅 Ha demir ilacı kullanmadığınız halde oluyorsa direkt doktora gidin 🤷🏻♀️
mercimeginanne Kubracifciyasar aylardır bnm öyle kan ilacından dolayı🙈 alıştım artık bazen ilacı içmeyi unutuyorum normale dönüyor anlıyorum hemen ilacı içmemişim diyorum içmeye gidiyorum koşa koşa 😂😂😂
Mlttpl Kubracifciyasar benimde siyah dışkılama oldu Demir ilacı kullandıktan sonra olmaya başladı ve bu normal prospektufunde de normal diye yazıyor eğer sizde kullanıyorsanız bundan kaynaklı olabilir sizinde