Zeynep_S Kiymet bebek iri olduğundan normal olmaz dedi doktor canım ya bende korkuyordum zaten normal Doğumdan ☺️
Kiymet bernabaskaci yani bende kendiliginden olsun dogal olsun ıstiyorum bunu yasamak istiyorum nesenimide düşünüyorum bebegimide bi sorun olmadikca imsallh normal olur
zynb_ozkn Sinemooo adet olacakmışsın gibi bir sancı belden karına bacaklara atan bilemedim daha nasıl anlatayım ama bende böyle oluyır
Betulaslan Rumeysa245 alakası yok bence😁 şuan ne tarafa yatsam orda toplanıyo doktor doğum kanalına girmiş dediğinden beri afedersiniz kuyruk sokumu bacak arası özel bölge ağrıyo
Emeldikici Kiymet 38+6 olduk baya bir zor geçiyor son günler ağrılı sızılı ama yarın doğumum var hayırlısıyla kavuşacağız inşallah 🙏💕
Papatya0605 Kiymet 38+1im bende iç bacak genital bölgemin orası kramplar giriyor ve bebek kıpırdadıkça gene genital bölgeme sızı saplanıyor yalancı sancıları anladığım kadarıyla artık yaşıyorum
Papatya0605 Rumeysa245 bende bunu yaşıyoum hep şuan soluma yattım cup orda ve acaip kıpır kıpıe ama ultrasonda pozisyon almış dedi doktor
47mucizem 37+6 olduk bugün. Yürüyüş hurma pilates topuyla egzersiz perine masajı sıcak suya oturma merdiven inip çıkma squat önerilerinin hepsini yapıyorum. Ama herhangi bir kasılma dahi yok. Gayet rahattım şu an.