KeriminAnnesi gunaynur benimkinin şu iki gündür hareketleri azaldı sabahtan aksama kadr dewamlı tekmeleyen oğlan şimdi günde 1 2 sefer oda çok hafif endişelenmelimiyim acaba 5 aylık hamileyim
gunaynur KeriminAnnesi geçenlerde benimki de 2-3 gün neredeyse hiç hareket etmedi ben de baya korktum ama bu aylarda normalmiş, sonradan normale döndü canım endişelenme
CinarBihter Kizimveoglumm merhaba.benimde dogumum nisan ortasi Allah kismet ederse.hareketleri daha cok hissetmeye basladikca daha cok heyecanlanmaya basladimm.Persembe gunu kontrolum var 4 boyutluya gircez.Cookk merak ediyorum Oglusumu🤗🤗
Glraras 22haftalık olduk ama net tarih vermedi bana. 24mart 13 Nisan arası dedi. Size nasıl net gün verdi doktorlarınız merak ettim. Benimki neden vermedi 😔
-silinmis110- Kizimveoglumm benimde nisan 23 bakalim erken gelmezse inşallah gelmez bugun 21 haftalik olduk karin sertlesmesi oluyor arada ikinci hamileligim erkek olacak ama ilk hamilelik gibi acemi hissediyorum digeri kiz oldu bu haftalarda sorunlar yaşayan var mi
KeriminAnnesi gunaynur bugun oynamaya basladı hatta galiba kasıklarımda hıçkırdı biraz aşağıda gibi geldi bana ama bilmiyorum endişelenmeli miyim
Glraras ParamedikAnne ben bir aksilik olmazsa normal düşünüyorum o yüzden net tarih vermemiş olabilir öyleyse. Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için😘 sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin rabbim🙏🏼
ParamedikAnne Glraras amin inşallah çok teşekkür ederim hepimiz sağlıcakla bebeklerimizi dünyaya getiririz inşallah😊