SerapUGR KbraAkyol ben 2hafta geriden geliyorum normalde sat 3temmuz benim ama doktor 18temmuz olarak ayarladı ultrasona göre takip ediyorum inşallah bi sorun olmaz
HazelBaskal Nursem satim 20 temmuz sata gore 26 nisan dogum tarihi 😍 bugn detayli ultrasonum vardi tam 5 aylik dediler ultrasona gore 23 nisan 🤗
NihalDemirciakr HazelBaskal detaylı Ultrasonu kaçıncı hafta ve günde yaptırdınız acaba benimki de yaklaşıyor da ☺
HazelBaskal Gonca0881 korkma canim cogu hareketi bilincli degilmis bu haftalarda zaten cinsiyeti ne birde kiz bebek daha hareketsiz olurmus diyorlar😄
zlemAtAcar HazelBaskal ay evet 🙄🙄🙄 bugün ayrıntılı ultrasonsa hep aynı pozisyonda yattı kaldı. Sadece ayaklar eller sağlam çalışıyor. Tekmeleri yiyorum.
Gonca0881 HazelBaskal cinsiyeti erkek bide bazengüzel hareket ediyo bazen ne yaparsam yapayım hareket hissedemiyorum tedirgin oluyorum hep 😔
HazelBaskal zlemAtAcar valla bazen uyutmuyor uyu artik fln diyorum😂😂 daha iyi birak yiyelim tekmeleri ne kadar hareket ederse o kadar cabuk gelisirmis diyorlar 😍
gzm elvann benimde tahmini 15 nisan benim ama kafamda bisürü sorular var birşeyler almak istiyorum ama ne amcamı bilmiyorum kimi diyo kalın kiyafetler al kimi diyo yazin basi gibi sacmalama sadece tulum giymesi yeter napcam bilmiyorum siz biseyler almaya başladınız mi 🤔
elvann gzm evet aldım 3 tane hastane çıkışı ikisi uzun kollu biri kısa kollu , penye battaniye , birkac tane tulum vs.