Bademmmm Peki arkadaşlar size birsey soracağım bu devit3 d vitaminin bana Saglık ocağından verdiler sunan 28 haftalık hamileyim ve verilen şişe bitti tekrar devam mı etmeliyim yoksa bu yeterli mi
Attent NaneLimon36 canim.zaten sana zarari olan biseyi doktor yazma devit 3 falan d vitanemini butu gebeler kulanir
NaneLimon36 Attent zararlı ilaç vereceğinden değil tabiki 😊 telefonda konuşup ilaç ismini söyledi prospektüsü de okuyunca acaba ben mı yanlış anladım dedim kullanan var mı diye merak ettim
-Kbra8- Ccff3435 bende ocean kullanıyorum canım fısfıs olandan. Doktorum herhangi bi kullanım şekli önermedi. İlacın prospektüsünde bir fıs diyordu ben hep öyle kullandım ama forumda kimi duysam kendi d vitaminlerini 5damla 10 damla kullanıyor. Siz kaç damla kullanıyorsunuz acaba.
Tugcegkn Ben devit intense kullanıyorum.D vitamini seviyem düşük olduğu için gebe kalmadan önce başlamıştım 20.haftamdayım kullanıma devam ediyorum
Ccff3435 -Kbra8- bana dr günde 1 sprey ağzına dedi koktuğu için yapamadım onu bir parça ekmeğe bir sprey sıkıyorum
-Kbra8- Ccff3435 bende bi kere öyle bi hata yaptım ağzıma sıktım Allaaah bin pişman oldum. Bende ekmeğe bi fıs sıkıp yiyebiliyorum🤭