KutsalAnnelik benim de Nisan snu olacak inşallah doğumum 🤗 2. Kez anne oluyorum.
Ben şöyle planladım sadece yenidoğan ve bir kaç parça 1-3 ay kıyafwt almayı. Sonra mevsim değişecek yeni sezon ürün gelecek. 2 3 gün de kargo teslim ediliyor Zaten.
hastane çıkış seti almadım. İlla gerek yok ona. Daha güzel takımlar var , ayrı ayrı parçalardan hm’den lcw’dan yapıyorum. Hm’den 0-1 ay kıyafet aldım. Patikli aldım tulumlarını ve altlarını. Yine 10 tane alt 10 tane üst yeterli olur 6 tane tulum aldım. (Hepsi uzun kollu) günde ⅔ kıyafet değiştiriliyor.çamaşır yıkama sıklığınıza göre daha çok yada az kıyafet alabilirsiniz.
ilk zamanlar göbek bağı düşüne kadar giydirmek için civilden iç zıbın takımı aldım 3 adet. Sonrası için e bebekten alttan çıtçıtlı atlet aldım.
muslin 3 tane yeterli olmuştu kızımda. Bunda da 3 tane alacağım. Ağız bezlerinden 20li aldım fazlasıyla yetti. Reflü yatağı aldım , organik şampuan, organik çamaşır deterjanı , katkısız ıslak mendil aldım.
kıfayetlerin de pamuk oranlarına dikkat ettim alırken.
bir tane de dış giyim aldım hırka da olur. Tulum şeklinde biraz kalın. İlk zamanlar bebeklerin ayakların çok soğuk oluyor kalın çoraplar aldım. Aslında soğukluğun üşümesiyle alakası yokmuş normalmiş kan dolaşımı ile alakalıymış ama işte ana yüreği 😄
eldiveni ilk bebeğimde neredeyse hiç kullanmadım ellerini keşfetmesi için ama şapkasını 2 hafta kadar sık sık ev içinde taktım. Geceleri özellikle şapkayla uyuttum mevsim kıştı. Şimdi baharda durum ne olur bilmiyorum ama çok ince şapkalar takılmalı diye düşünüyorum.