Hisbo Öncelikle kusura bakmayın canınızı çektirmek istemezdim 🤭 hurmalı pasta yemek sakıncalı mıdır 14 .4 teyiz 🤔 yardımcı olun lütfen
Mervenzeee Hisbo çok abartmazsanız birşey olmaz 3 ayı geçmişsiniz riskli ayları yani ☺️Az miktarda tüketin derin
Buketkucuk Hisbo hurma zaten hamilelikte çok faydalı canım bir zararı olacağını sanmıyorum çiğ olan şeyleri tüketmek dışında herşeyden abartmamak kaydıyla yiyebilirsin
Hisbo Busbus58 Busbus58 bilmiyorm hep öyle duymuştum bi sorayim dedim 🤭 ilk gebelik olunca ve uzun zaman sonra olunca herşey için ediseleniyor insan
Busbus58 Mervenzeee ben hep yiyorum hurma hiçbir şey olmadı. ilktede yedim 40+1 de doğdu. Ama içinize sinmiyorsa yemeyin siz bilirsiniz
Tahaninannesii Hisbo kömbe mi🤔 ben uzun zamandır günde iki tane hurma yiyorum yengem eczacı o söylemişti kan şekerini düzenliyormuş. Abartmamak lazım herşey dozunda güzel🥰
Beyzan Hisbo o bahsedilen hurma Medine hurması. Hac hurması diye geçen siz sanırım yaş hurma sormussunuz. O doğuma sebep olmaz ayrıca çok faydalı cennet hurması Trabzon hurması diye geçen hurma