Sisirella Selam kızlar, 17 haftalığım sol tarafım da ilk yırtıklarımı gördüm ve acaip kaşınıyor, ne yapmalıyım tecrübeliler nerdelerrrr 😊😊
Kiymet Sisirella cnm gecmis olsun 17 de ilk se gerisini dusunmek istemem sen gergun yagla gobusunu digalyaglar bioil zeytinyağı vs artik ne bulursan
HBetul Sisirella her gün 3-4 defa aklına geldikçe yaglan kremlen canım 30. Haftadan sonra daha çok çatlıyorsun 9. Aya girince çatladım bende 🥺
Malidlgz Sisirella valla eninde sonunda olacak zaten ha erken ha geç 😅 ben şanslıyım su yönden doğumdan önce de göbeğim vardı çatlağım vardı kilo alıp vermekten o yüzden yadirgamiyorum şuan daha başıma ne gelebilir gelsin diyorum 😅
Sisirella Simgesyglr kimisi memnun kimisi değil, onun yerine yağları karıştırsak etkili olur mu acaba
Sisirella Kiymet abartı olmuş sanki bu da biraz 😀 çatlağın erken çok veya az olması önemli değil önemli olan başlaması ve çözüm bulmam 😊
mmavi Sisirella nemli tutun, bol su icin,tirnakla kasimayin, biooil bebek yagi veya palmers gibi nemlendiricilerle destekleyin mumkunse☺️
T_nisaa Sisirella lütfen mümkün olduğu kadar kendinizi tutup kaşımayın çatlayacağı için kaşınıyor yağ ile bol masaj yapın ben şu krem iyi gelir diyemem neler neler kullandım annemde hiç çatlak olmamasına rağmen ben çatladım genelde erken yaşta anne olanlarda cilt dokusu tam oturmadığı için olurmuş ben de 21 yaşında oğlumu doğurdum ama çok para vermeyin doğal yağlar alın önüne geçerseniz kaliteli bişeye geçin
T_nisaa Sisirella malesef sizi korkutmak istemem ama şuan ilk çatlağı nerenizde gördünüz ben de çok erken başladım ve çatlamayan yerim kalmadı 😔
Kiymet Sisirella neden abartı olsun catlak olustuktan sonra çözüm bulunmuyor genetik kilo hepsi etkiliyor ancak olusmadan önlem lazim ancak sürekli nemli yagli tutacak oda kader kismet catlar catlamaz bu vucuda bagli dogumdan sonra catlayan gobusler bile var artik yapcak bisey yok
Sisirella T_nisaa 25 yaşındayım, çatlak illaki genetiktir elimden geldiğince doğal yağları karıştırıp sürmeyi düşünüyorum araştırıyorum şuan, ama canım sıkılmadı değil yani 😊
Kiymet T_nisaa aman kucuk bebegimiz bize hediyesi olursa olsun sen genede bildigin tebrirleri al onin disinda olursa olsun artık 😊
T_nisaa Sisirella sağlık olsun şuan ki haliyle asla kalmıyor beyazlıyor ve incecik oluyor yani olursada üzülmeyin inşallah çok olmaz benim karnım göbek deliğimin 3 Osman üstüne kadar mosmor çatlaktı şimdi belli bile olmuyor
Zehraaa98 Sisirella canım bende cuma 20 haftalık olcam meme altıma bakmıyordum hıc bı baktım ortadan ıkıye catlamış😂