Rabiskooo Karnınizdaki karıncalanmalar bebek hareketi mi ki aceba arada böyle karıncalanma oluyor ama bilemiyorum ilk gebelilk 15. Haftatayiz
Su1985 Rabiskooo ben 18 haftadayım sanki içimde kıpırdıyor gibi de ben abartıyo da olablirim ilk gebeliğim tecrübe yok :) ama 20 den sonra net hissedersin diyorlar
Ozminekadir Rabiskooo Bende 21.haftadaym hala net hissedemiyorum çok hafif 🙈bir türlü ayırt edemiyorum 🤭
Crn1996 Ozminekadir ben de sizin gibiyim net hissedemiyorum 20.haftadayım☺️ Bir gün hissedip bir gün hissetmiyorum bazen sizin de öyle mi düzensiz yani😊
eilik Benim de ilk gebeliğim, 17 den beri hissediyorum tabi tekme şeklinde değil ama her gebelik farklıdır 😍 Biri 15, biri 17 biri 22 de hisseder hiç belli olmaz 🥰 Karıncalanmalar da bebek hareketi olabilir, aile hekimliğindeki ebe öyle demişti ☺️
serapYekta Şuan biz 10 haftaligiz benim de ara ara oluyo bazen bebekten diyorum bazen de daha erken ya diyip kendimi kandiyorum 🤦😅😅
Sevda72 Benim ilk gebeliğim ve 14 haftamda başladı. Gazdır vs dediler ama suan 19 a geldim hala aynı hareketler ama daha güçlüsü. Dokunup bedeninizi dinleyince anlıyorsnz zaten bebek olduğunu