Duygu1861 Biliyoruz ki hamilelikte yoğurt yemek çok faydalı. Peki Hazır yoğurt yemek ya da pastörize edilmiş yoğurt yemek ne kadar faydalı?? kafamda deli sorular 🤪sizler hazır yoğurt tüketiyo musunuz 🧐
Nehmir Duygu1861 bana ve bi cok hamile tanıdığıma ev yapımı yogurt peynir ve açık süt yasaklanmıştı mutlaka pastrize edilmiş süt ürünleri kullanmam gerektiği soylendi güvenilir markalar tercih ediyorm doktorlarn ısrarla yönlendirdiği bi besin neden zararlı olsn veya faydasız olsun ki
Mervenzeee Duygu1861 asla almak istemem hazır yoğurt . Aldığın çiğ sütü kısık ateşte uzuuuunn süre kaynatınca ne bakteri kalır ne mikrop ..herkesin kendi tercihi dokturum da aslaa hazır yoğurt yeme dedi
Bmom Duygu1861 pastörize sütü kaynatmadan sadece mayalancak kadar ısıtıp mayaliyorum doktorum da çiğ sütten kaynatip yapmamam gerektiğini söyledi
Duygu1861 Elifkyhn1993 bende evde kendim yapıyorum ama bazen gittiğim yerde ayranı sütü yoğurdu hazır almak zorunda kalıyorum. Yani ne derece zararlı omda tereddüt ettim
Duygu1861 Nehmir köy sütünü içemiyorum zaten günlük hazır süt içiyorum. O da midem yandığı için süt içmek zorunda kalıyorum.
Elifkyhn1993 Duygu1861 bazEn bnde ole yaoiyrum cnm ayran icin ozellikle. Cok sk olmadikca bsy olmaz yinede dogalini terch etmeye calisin
nev_hena Ben günlük pastörize sütle evde yoğurt yapıyorum. Yani orta karar bir şey oluyor. 🤪 Markette satılan yoğurtlardan bin kat lezzetli ama herhalde doğal sütle yapılan kadar faydalı değildir. Ama işte pastörize önerildiği için el mahkum.
Mrv24 Hazır yoğurt yemem, yesem bile kendime yoğurt yemiş demem. Bende alıp kaynatıp güzelce mayaliyorum. Doktorumun önerdiği de bu tabiki. İkinci bebeğim çok şükür bir sıkıntım olmadı şuana kadar