reyhan0508 Haticearen aaa iyi o tarihe bile doğumdan yararlandırıyorlar demek benimde nisan inşallah olur indirim bana da
Haticearen reyhan0508 önemli olan arayıp kayıt oluşturup gittiğinizdede tekrar konusursaniz sizde yararlanabilir siniz
Haticearen reyhan0508 takip baştan orda olduğu zaman daha indirimli davranıyorlar oyuzden sormuş dün ben
reyhan0508 Haticearen ordayım hep ya 4 haftalıktan beri ordayım bakalım cumartesi gideceğim bu sefer ne diyecekler
Haticearen reyhan0508 yok parayı daha odemedij ön kayıt yaptırdım pazartesi gerekirse ödeyip sabitleyecegim fiyatı
reyhan0508 Haticearen anladım bende ön kayıt istedim de parayı öderseniz ancak öyle yaparız dediler. Ama paranın kesinlikle iadesi yok diyor dedim doktorum giderse ben ne yapacagım o zaman da diyor yönetimle görüşürüz konuyu emin olamadım
yesilkahve plakayerli ben geçen hafta aramıştım zamanı daha belli değil zaten kampanya daha çok yeni başladı demişlerdi, pandemi dönemine özel bir kampanyaymış
yesilkahve reyhan0508 doğumunuz ne zaman? Benim haziran ayında geçen hafta aradığımda kayıt yaptırmak istedim ama hazirana kadar ne olacağı belli olmadığı için kabul etmediler
reyhan0508 yesilkahve Nisan ayında benimde onu da kabul etmiyorlar işte. Ben ayın 15. Sordum normal 3 bucuk sezeryan 4 oldu demişti. Şimdi duyunca aradım işte tekrardan yine yok falan dedi en son ödeme yaparsanız olur dedi