Esraa63 5 haftalikken gittiğimde bebek yoktu sadece kese vardı ve şuan 7 haftalik olduk eger yarın bebegi göremezsek boş gebelik demektir cok kötüyüm ne olur bi dua edin yarin bebeğimi görmek kalp atışlarını duymak banada nasip olsun goremezsek kahrolurum oracıkta bayılırım galiba.
Hamisimhamis Esraa63 merhaba 7 haftalık için kalp atışı çok erken olabilir rakamlara bağlı kalmayın ben nerdeyse 10. Haftada duydum kalp atışını bebeğinize inanın pozitif düşünün
Birtane2307 Esraa63 gonlunu ferah tut ben de 5 haftalikken bebek yoktu kese tek vardi bir hafta snra gittim hem kalbini duyduk hem bebegi gorduk Kendini kasma ya gayet normal yani Allah buyuk
Rabiskooo Esraa63 senin için hayırlısı olsun inşallah bebeğini görmek kalp atışlarıni duymayı Rabbim senin için hayırlı kılmıştır güzel düşün güzel olsun 🤲
Birgul Esraa63 5. Haftada zaten genelde sadece kese gözüküyor. Ben 5+5te keseyi gördüm 7+5te kalp atışını duydum ki bebek minnacıktı daha ve kalp atışı daha ileri haftalarda da duyulabiliyor. İçinizi ferah tutun inşallah Sağlıkla ilerler🤲🏻🌸
tanya25 5 hastalıkken gören sayısı çok azdır sanırım bende 7de gördüm sıkma canını görürsünüz Allah’ın izniyle :)
Esraa63 Birgul insallah ya Cok tşk ederim yarin geldikten sonra buraya haber ederim sizlere jnsallah güzel haberlerle tqbii
Serbeymuh Canım hiç korkma ben 8. Hafta da gördüm normal bunlar 5 haftalık çok küçük zaten inşallah hayırlı haberler alırsın ama stres yapma boşuna
Bebek-geliyor Esraa63 bende 6. Haftada keseyi gördüm 7+2 de kalp atışı duyduk stres yapmayın herşey allahtan rabbim sağlıkla hayırlı evlat nasip etsin 💐🐣
Smyr-12 Esraa63 yarın inşallah bebeği de görürsünüz kalp atışını da duyarsınız,ben de 5 haftalık gitmiştim bebek yoktu sadece kese vardı 6.haftada gittim hem bebek oluşmuş hem kalp atışını duymuştuk.şimdi 38haftalığım çok şükür ,darısı size 😊
Esraa63 Birgul az önce geldim hastaneden cok şükür bebegimi gördüm alttan muayene ile kalp atışlarını da duyduk.. Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin
Lylts Esraa63 merhaba bende keseyi göremedim ve bana da 2 hafta sonra gel dedi şuan beklemedeyim bir hafta sonra gideceğim bende çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun içimizi ferah tutup dua edelim 🤲🏻
Aleynabardak Canim bence strese girip kptu dusunme benimde 5haftalik sadece kese vardi hatta karindan gozukmemisti 7+3 te kese bebek ve kalp atisi gosterdi.doktor
Gta_35 Esraa63 benimde 5. Haftada kese vardı 8. Haftada gideceğim bende.. umarım güzel haberlerle dönersiniz beta kaçtı 5 hafta da?
Esraa63 Gta_35 cok şükür cnm şimdi geldim hastaneden.. 6haftalikmış alttan muayene etti oyle duydu kalp atışlarini Insallah sende duyarsın cnm