Kbrazcan tabıkı canm ana binada gırıste solda figendı sanırım adı musaıt odaları gezdırıyor size yinede özet geçeyim
Bazı odaları küçükmüş ama varsa öncelıklı olarak buyuk odalara alıyorlarmıs. Suit odalarıda var 6.katta 5tane normal dogumda 250 sezeryan dogumda 500 alıyorlar . Masa temın edıyorlar bu suır odalara normal odalar ıcınde ellerınde kaldıysa masa verıyorlarmıs. Doğum hanesıne gece acıllık olmustum o zaman gırdım gayet temız normal dogum hane 😊 devletın dogumhanesınede gırmek nasıp olmustu aynı titizlikte bence. Şuana kadar asık yüzlü 1 kişi bile görmedim ama size şunu söliyim herkez doğuruyor herkez sancı cekıyor veya herkez sezeryan sonrası agrı cekıyor bız hanımlar ne kadar sıcak pozıtıf olursak onlarda o kadar samimiyetle ilgilenirler. Ve en buyuk korkum suydu bebegı sız ınmeden odaya getırmıyorlar. Doguma kadar sancı odasında ailenle beklıyorsun dogumhaneye bayan biriyle cıkınca kalıcagın odayı temın edıyorlar eşin veya kım varsa esyalarını yerlestırıyor. Dogumdan sonra 2 saat kadar kanama kontrol odasında kalıyorsun ve bebısle odana ınıyorsun 🌸 kapı süsü hazırlıyorlarmıs istersenız goturmeyebılırsınız .. atladıgım birşey varmı blmıorm 🙈