Geçen hafta 33 haftalıkken şehir hastanesine gittim çok övdükleri için gitmez olaydım doktor çok ilgisizdi ne bebeğimin kilosunu öğrenebildim ne de boyunu adam bakmak icin baktı resmen onunla kalmadı beni 3 kez nstye soktu her seferinde bu olmamış dedi en sonki nst de ise burda sıkıntı bebeğini hissediyor musun hareket ediyor mu dedi bende evet dedim doktor o kadar umursamaz ki bi sıkıntı var da demiyor yok da demiyor yatış verelim olmazsa dedi ben ne diyeceğimi bilemedim çünkü iyi hissediyordum kendimi acayip gerildim içime şüphe düştü bi kere gözlerim doldu o an ne yapacağımı bilemedim. 16.00 dan sonra kendi çıkacağı için tekrar 4. kez nst yapalım dedi ve acile yönlendirdi ordaki hemşireler ayrı ilgisizdi 20 dk nst bağlamalarını bekledim 20 da kağıt yazmıyor dedi geri çalıştırdılar nstyi yani tam bi saat makineye bağlıydım ve sırtım belim kopmuştu böyle rezalet görmedim yani nst çıkınca acilde bayan bi doktor baktı herhangi bi sıkıntı yok dedi bebeğin hareketleri de iyi dedi öyle rahatladım biraz hastaneden çıktıktan sonra bi daha buraya ayak basmam dedim bütün günümüz hastanede koşuşturmakla geçti stresi de ayrıydı eşimle perişan olduk resmen. Ertesi gün özel bi doktordan randevu aldım doktor herşeyine baktı hiç bi problem yok size nasıl sıkıntı var dediler dedi nasıl rahatladık ama yani anlayacağınız hiç bir anlam veremedik boş yere üzüldüğümüzle kaldık aklınız varsa kesinlikle gitmeyin