yuksell07 Kızlar cevaplarını bekliyorum histeraskopi yaptırdım 6ay oldu gebe kalamadım öncesinde 2ay arayla gebe kalabiliyordum ama histeraskopiden sonra hiç gebe kalamiyorum sizde durumlar nasıl
Sivasss yuksell07 bende kalamadım ne öncesi ne sonrası tüp bebeğe başladım doktor tekrar yapcam dedi ikinci kez oldum şimdi transfer bekliyorum
Varol123 yuksell07 bende islem sonrasında gebe kalmayi bekledim ama olmadi malesef tup bebekle tutundu minigim 💙🧿
Kediannesi123 yuksell07 ben ilk gebeliğim de tek ilişkiyle hamile kalmıştım erken doğumla kaybettik sonra histeroskopi oldum ve bir yıl hamile kalamadım belki rahim toparlanması zaman alıyordur bazı kişilerde
Varol123 Sivasss kürtaj sonrası gebe kalamadim doktor bi böyle bakalim dedi acaba rahimdemi birsey var diye bakti ama hicbir sorun goremedi
Sivasss Varol123 anladım canım hayırlısı olmayınca olmuyor bende rahim anomalisi pco tek tüp kapalı tüp bebeğe başladım
Varol123 Sivasss bendede pco vardi bayada zahmetini cektim düzensiz adetler sivilceler sac dökülmesi falan derken insan dahada bunaliyo rahimde zaten kistlesen yumurtalarda cabası
Sivasss Varol123 aynen ya hepsi bendede var kıllanmada yapıyor vala zor ya neler çekiyoruz ben hiç kalamadım 2 sene kimyasal bile olmadı o derece bisürü ilaç iğne işe yaramadı
yuksell07 Kediannesi123 benim sağlıklı bir çocuğum var geçen yil 3dusuk yapınca doktor histeraskopi yapalım dedi yaptık ama 6ay oldu gebe kalamiyorum bir türlü galiba tedaviye başvuracağız
Varol123 Sivasss zamani vardir demekki sabirla bekle lütfen tabikide insan üzülüyor ama üzülmek dahada geciktirici bi etken
Kediannesi123 yuksell07 bence biraz daha bekleyin tüp benek yapmak için bir neden yoksa her şey yolunda görünüyorsa şuan 6 ay daha bekleyin
yuksell07 SutlacimiYedimmiBen hiç bir işlem yapılmasını rahimde yapışıklık olsun sadece rahimde birşey çıkmadı yani bir sorun sorun olmadığı içinde Rahime çizik atıldı bebek tutunabilsin die
SutlacimiYedimmiBen yuksell07 bazen bu durumlardada yapışıklık olabiliyor rahim filminde de bu ihtimal oluyor