Fridacathlo Kızlar selam nişanım geldi doğum ne zaman olur tahmini? sancım falan yok şu anda. Nişanı gelip doğum yapanlar süreciniz nasıl işledi. bir de duş alabilir miyim,enfeksiyon kapma riski olur mu duş alınca?
Busbus58 Fridacathlo tabiki alabilirsiniz herhangi bir sıkıntı olmaz. Normal hayata devam. Belki bir hafta sonra bile olabilir doğum onu Allah bilir
Umrankrkt Fridacathlo benimde geldigi gibi 2 saat sonra sanci basladim kizim da erkek farkli midir bilmiyorum
Fridacathlo Busbus58 nişan tıpa gibi bişey ya acaba açık kaldığı için enfeksiyon kapar mı diye düşündüm bi arkadaş da kapar diyince tedirgin oldum
Busbus58 Fridacathlo hayır ☺️ 40+1 de doğdu. Hastane gittiğimde 5 cm açıklık vardı. Hafif sancılarım oldu ama nst de çıkmayınca idrar yolu enfeksiyonu diyip gönderdiler.
Mutlubirannee Fridacathlo Ben zaten düzenli hergün yürüyüş yapıyordum. 2 gündür yine yarım saat yürüdüm hurma yedim ve sürekli duş aldım
Aayazs Benim de nişan geldikten 2 gün sonra dogum yaptım. nişan geldiği ertesi gün yürümüştüm eve döndüğümde sort ağrım başlamıştı gecesi hastaneye gitmiştim ve 2cm açıklık olmuştu. Diğer gün de doğum olmuştu işte :)
Edakara Fridacathlo nasıl birseydi nişan gelmesi acaba bende 38 + 3 haftalığım bugün ilk defa normal akıntıdan farklı parça halinde sümüksü birsey geldi ara ara omudur acaba
Fridacathlo Edakara benimkinde çizgi şeklinde pempelik de vardı,ama şeffaf da olabilirmiş kansız yani olabilir
Beybiata123 Kızlar nişan nasıl geliyor benim kan aktı sadece hastaneye gittik sıkıntı yok dedi çatıma baktılar dar dediler ondan sonda hep her tuvalate gittiğimde kan geliyor peçeteme normal mi sizce