Smk deryamehmet35 yaaa yerim seni Nasıl kabul olur o dua Allah razı olsun sağlıkla al kucagına melek kalbinden öperim😘🙏
deryamehmet35 Smk amin inşallah sizde en yakın zamanda güzel haberler alın inşallah size tavsiyem bir gün arayla değil yumurtalama günümüzde üst üste ilişkiye girin bizim o şekilde oldu bir dolu bir boşta olmadi
Nilasyamom Smk okudum kuzum. İnşallah sağlıcakla hayırlısıyla o hayalini kurduğun dualar ettiğin evladına kavuşursun 🌸🤲🤲🤲 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen isteyen 🤲🤲🤲🌸🌸🌸
Varol123 Smk rabbim bizim dualarimizida sizinkileride kabul etsin insallah merak etmeyin bunlar bir imtihan elbet sizde bir evlat sahibi olacakasiniz rabbim hayirlusini vereceği zamani kolluyor bizim bunca tedaviye rağmen 5 yıl sonra oldu hic uzulmeyin isyan etmeyin lütfen sabirla metanetle devam edin
Nasippp Smk okudum canım rabbim hayırlı vakitte gönlünden geçen murada hayırlı evlatlarına kavuştursun inş 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ozgulos Smk canım benim duamı ettim, rabbim senin ve isteyen herkesin duasını kabul etsin, rabbim sana da en kısa zamanda evlat sahibi olmayo nasip etsin inş 🙏🤗