Smk Hamile olan,olmak isteyen kim varsa başkalarının duası kabul olurmus 13 aydır bekliyorum Rabbimin vardır bir bildiği bir evlat sahibi olmak için çabalıyoruz🙏 Beni anlayan tün anne ve anne adayları benim için bir ayet-el kürsi ya da fatiha ne suresi okursanız beni niyet ederek hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin rabbim banada kimin duası kabul olur belli olmaz bana melek olurmusunuz🙏
Cicek33 Smk Rabbim en hayırlı vakitte size ve bekleyen isteyen herkese hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşAllah canım 🙏🏻💐
Alle_ Smk Rabbim tez zamanda senin de isteyen tüm kullarında kucaklarını emanetiyle doldursun insallah kardesim dualarını kabul etsin insallah♥️
Kaderimm Smk Rabb’im tez zamanda annelik duygusunu tatdirsin cnm sanada fazla fazla okurum hemde 🥰 sende elinden geldiğince Yasin i şerif bide Meryem süresini okumaya gayret et rabbim gönlüne göre sağlıklı bı melek nasip etsin inşallah 🤲
Kmndas Smk okulum canım allah kucağını boş bırakmasın inşallah kısa zamanda alırsın evladını kucağına 😊
Senazumra Smk canim adini ve soyadini yaz Mesela Allahim zumra ilker niyetine okuyorum sen onun niyetine kabul eyle diyip ayetel kursi okuyalim
Smk Senazumra canım benim cok sagol sana özelden yazarım istersen ama yazmıyım burda şimdi rabbim biliyor sen niyetinden bunu yazan diye gecirdinya Rabnim kabul eylesin 🙏
Zombicikk afrasil Smk İkinizin niyetine dua ederek 50 tane Ayetel Kürsi okudum. Rabbim kabul eder inşallah hayırlı evlatlar nasip eder.🍀💐💐💐
Ferahfezaaa Duamda olacaksınız, Allah gönlünüzdeki en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Etrafında evlât hasretiyle yanan bir kaç insan var onlara ettiğim gibi sana da edeceğim, inşallah hayırlı haberlerini alırız