Toprakdag Arkadaşlar 31 haftalık hamileyim kabızlığımi çözemiyoruz bi türlü lamansiz çıkamıyorum artık doktor doğum olana kadar böyle devam edeceğiz dedi moralim bozuluyor uzun süre kullanan var mı hiç bir sıkıntı oldu mu sonrasında
Burcuckmk Toprakdag lavman sıkıntı yapmazda lavmani uygularken dikkat etmen lazim içeriyi tahriş etmemek adına
Bebek-geliyor Toprakdag doktorunuza söyleyin duphalac isimli şurup verebilir gebelikte o kullanılıyor. Kayısı yeyip hoşaf içebilirsiniz. Lavman biraz riskli olabilir diye düşünüyorum doktorunuza danışın bence.
tknmltm Toprakdag sıcak süt ile üç tane hurma yiyin her gün yatmadan bir saat önce falan Wc her gün çıkmaya başlarsınız 🙂 inşallah
Toprakdag Busbus58 tatlım bağırsakları boşaltıyor ve Sadece geçici bir çözüm bağırsaklarım alışir mi bilemiyorum doğum sonrası da var şuanda da serkilajliyim ve ister istemez üzülüyorum ilk defa böyle birşey kullanıyorum
Toprakdag Burcuckmk annem yapıyor sağolsun 2gun çıkamazsan 3gunu beklemeden kullan dedi hep lifli gıdalar yiyiyorum ona rağmen çözemedik duphalac kullanıyorum ama yok 😔
tgb006 Toprakdag duphalac hiçbi işe yaramıyor. Osmolak var şurup o mükemmel bir şey içtiğin anda etki ediyor vallahi. Ben çok sıkıştığımda içer içmez tuvalte çıkıyordum o derece. Ama hamilelikte kullanılır mı onu bilmiyorum. Bencr osmolak ı sor duphalac ın yerine. Bi de kayısı hoşaf yapıp ılık-sıcak şekilde iç daha iyi çözer soğuk içme.
Burcuckmk Toprakdag ben kullanmadim canim kabizlik bi iki kere yasadim kan ilacından sonra ilacı degisince rahatladim ama endoskopi kolposkopi sekreteriydim hastanede doktor kolonoskopi yaparken söylerdi bak lavmani kullanamamis tahriş etmis diye
Toprakdag tgb006 Sabah incir uyutması +su Kayısı hoşafi Probiyotik yoğurt 2tane Yemekler de sebze+ zeytinyağı 3litre su 1gunde bu kadr yiyip içiyorm nasıl çıkamam 😔 moralim bozuldu
Toprakdag Burcuckmk ben Demir ferra sanol doudenal diye birşey kullanıyorum her gün olmasa da rahat çıkabiliyordum şimdi serkilaj olduğum içinde yataktan kalkmıyorum 6 hafta oldu ama 2haftadir laman kullanıyorum
Burcuckmk Toprakdag allah kolaylik versin canim haraketsizlikte kötü yapıyor insanı su içmeyi asla ihmal etme