derindemir adetim bittikten 3 gün sonra başladım.t çizgisi yeteri kadar koyulaşmadı ama bugünkü testtede silikleşmeye başladı.yumurtlama olmuş mu olmamış mı anlayan bakabilir mi
132025 derindemir sen deminde post açmıştım sanki canım olmamış demiştim ama yinede değerlendirseydin benim aşırı koyuydu ikinci çizgi kuruyunca bile böyle silikleşmedi
afrasil derindemir 7. Yazan adetin kaçıncı günü bide niye siyah beyaz canım orjinal rengi olsaydi daha iyi olurdu
gel_artik_bebegim derindemir büyük ihtimal olmuş canım benim de aynı bu şekildeydi yumurtlama yok sandım degerlendirmedim oysaki aynı gün doktora gitmistim kontrolüm vardı dojtor yumurtlaman olmuş dedi
derindemir 132025 ya hem tarihi yanlış yazmışım hemde fotoğrafı sonradan ekleyebildim.saçma sapan bişey oldu düzeltemedi de o yüzden düzgünce bir yazı ve fotoğrafla tekrar açtım
derindemir afrasil 16. günüydü.vallaha kusura bakmayın ilk defa fotoğraf eklemeyi denedim.ilk başka post açtım orada yükleyemeyince tekrar bu postu açtım.hem soru sordum hem de fotoğrafı düzgün yüklemeyi beceremedim.tekrar tekrar kusura bakmayın
derindemir gel_artik_bebegim aaaa inş yumurtlamışımdır.ilk defa ovulasyon yapıyorum.oluruna bıraktım olmadı bir de böyle deneyeyim dedim.2 gündür çok akıntım vardı bende o yüzden yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum
afrasil derindemir yok canım ne kusuru daha yardımcı olunurdu diye söyledim . O günü degerlendirdin mi veya 6 ve 8 i
derindemir afrasil 4-5 ve 7 yi değerlendirdim. 8. testi bugün yaptım.teşekkür ederim anlayışınız için☺️
afrasil derindemir yumurtlama gibi ama tamda koyu değil kimse anlayamadı herhalde ben anlayamadım açıkçası degerlendirdiysen sorun olmaz hadi hayırlısı