Kizimveoglumm Hanımlar ne güzel hepimiz anne adayıyız yavrularımızı bekliyorum Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın yavrularımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah hanımlar kaçıncı haftada hareketlerini hissettiniz ben 18+4 de hissettim ilk gebeliğim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Kizimveoglumm bende ilk 17.haftada seyirme seklinde hissetmistim bizde yarın tam 34 haftaligiz 👶
liya Kizimveoglumm Amin inşallah 💕🤗💕 tekmelemediği an endişe ediyorum bende tabi günlük 15 saatten fazla uyuyorlarmış ama işte merak ediyorum ve beni hissediyor ve başlıyor hareketlerine yerimmmmmn😇😋 Allahım herkese tattırsın bu duyguyu o kdr şanslıyız ki....
seydax Valla ben de 20+2 yim hissettiğim şey bebeğim mi bağırsak hareketleri mi çözemedim zira bunaralar aşırı gazım var🤪🤪🤪
Kizimveoglumm seydax gaz normal canım sal gitsin 😃 bebeğini muhtamelen hissediyorsun ama Anlamıyorsun bende ilk başta anlamamıştım uzanınca daha cok haraketleniyor bir gün uzan ve elini koy hissedeceksin 😊😊😊
MerveTosunAktas 18+3 de hissetmeye başladım çok değişik ve güzel bir duygu tarif edilemez 👪😇😇 18+5 oldum çokk yeni daha ❤❤
Tgcslmz Bnm de ilk gebeliğim 17 haftamda hissettim şuan 20 haftayz cinsiyetini de dün ögrendim ALLAHIM herkesin yavrusunu sag salim kucagına almayı nasip etsin
Kizimveoglumm [bilinmeyen] göbeğiniz 5 aylık göbeği gibi büyük mü benim göbeğim sanki 3 yada 4 aylık göbeği gibi galiba benim gibi kuru cılız bişey olcak 😄😄
Adelimm Ceku gece yatmaya geçtim sessizlikte 5 6 kez aralıklarla tekme attı 🙂 ama üstüste değil dura dura
zlemAtAcar Ceku sanki bir anda içimde döndü gibi oldu. Sonra yaklaşık 7 kez falan sabit aralıklarla böyle tekme gibi birşey oldu. Sanırım hıçkırık oluyormuş. 🤗
zlemAtAcar Ceku 20. Haftada zaten artık bildiğin tekme yendiğini net hissettim. Şuan mesela hep aşağılarda tekmeler uçuyor.
Kizimveoglumm zlemAtAcar çok güzel bir duygu degilmi tekmeledikçe tekmelesin istiyorum yeminle tarifsiz bir duygu 😊😍