Evet hanımlar bende doğurdum.şimdiden söyliyim etkilenecek pek fazla bir şey yok ama etkilenecek olan okumasın yine de 😊 Hamileliğim boyunca aşırı duygusal bir gebelik yaşadım kah oturdum ağladım kah kalktım ağladım. Doğuma günler kala doğum korkusu sardı beni normal doğurmayı çok istiyordum ama deli gibi de korkuyordum. 3 gün önce gece 12 de nişanım geldi apar topar hastaneye gittik ben sancıyı hissediyordum ama nst de çıkmadı zaten iki gündür aynı şekil sancı çekiyordum çatı muayesi yapıp açıklığı yok sancın artarsa buraya gelme araştırmaya git doğumhane dolu dediler geri eve geldim yattım sancı çekiyorum ama beş dakikada bir aşağı düşmüyor bir türlü tuvaletim geldi sandım yorganı kaldırıp tam kalkıcam şar suyum patladı. Apar topar araştırmaya gittik ama hala geliyor suyum kontrol falan dedi açıklık bir cm beni yatırdılar tek başımayım gece 2 den sabah saat 10 a kadar aynı şekil sancı çektim en fazla 60 ları gördüm nst de belki normal doğuranilirdim bilmiyorum ama yan tarafımda bütün hamile bayanların sesi birbirine karışmış ben ağlıyorum psikolojik olarak dayanamadım açılmam hiç ilerlemedi doktorlar da sezeryan karar verdiler ve beni aldılar doğuma. Spinal sezeryan oldum bel ağrısı oluyor biraz çok şükür gaz sıkıntısı çekmedim iki gün hastanede kaldım ilk yürüyüş biraz zordu onun harici Annem yanımdaydı refakatçi olarak Allah ondan razı olsun kızlar bir de depend gerçekten hayat kurtarır ben canped aldım gayet iyi memnun oldum herkese cevaplarına dolayı da çok teşekkür ederim Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 💕💕