Ceylan123456 sperm yetersiz olabilir 4 gün üst üste değil de yumurtlama gununu değerlendirn bi gün ara verin ertesi gunu ve catlamayı değerlendrin yumurtlama gununu değerlendirceksiniz die gunlerce ilişkiye girmemezlik yapmayın sperm bayatlaya biliyo haftada 2 gun mutlaka ilişki olsun bayat sperm ölüyo çünkü yumurtlama gununu değerlendirseniz bile ölü sperm oluyo haftada mutlaka 2 gun değerlendirin yumurtlamayı gorduğunuzde 1 gun ara vererek deneyin ilk denememde ben 3 gun boyunca yumurtlama gördüm ve hepsini değerlendirdim tutmadı bi sonraki ay size dediğim gibi uyguladım allaha sukur suan 5 aylık hamıleyim eğer tutmasaydı bende doktora gidicektim ve kesinlikle stres yapmayın olursa olur olmazsa nasip değilmiş dediğinizde gerçekten tutuyo bende pes ettim bu ay artık tutarsa tutar tutmazsa doktora giderim olursa olur olmazsa vardır rabbimin bi bildiği dedim ve o ay hamile kaldım. Dualarlada destekledim tabi meryem suresi okuyun çocuk niyetine her persembe gecesi 7 defa ayetel kursu okuyun arkasından 7 defa
ya rahman ya rahim ya halim ya kerim ya rezzak ya hannan ya deryyan ya hakim 99 Esmau’l Hüsna’nın hatırı için bana hayırlı bir evlat sahibi olmayı nasip eyle de emin ol etkisini görüceksin ben suan sana dediğim herseyi uyguladım insallah rabbim seninde yuzunu guldurur guzell haberler alırsın😚