3851 Ayhilal ben daha cok kendimin ona karsi sevgim bitiyo sanki oyle hissediyom bazen simsiki sariliom falan ama galiba hamilelikten
Ayssmom Ayhilal hamileliğin başlarında evet çünkü çok kavga ediyorduk şuanda daha çok seviyorum mutfağa gidiyo peşindeyim odaya gidiyo peşindeyim hep yanında olmak istiyorum 😂
yesilkahve Şuana kadar hissetmedim ama hamilelik dönemi çok karmaşık bi dönem, duygularımız inişli çıkışlı böyle bir şey hissetsek bile öyle olduğu anlamına gelmez her zaman..
Ayhilal yesilkahve öylemi diyorsunuz gerçi benim eşim pek duygularını dışarıya yansıtamaz bu hep böyleydi
Arslaninannesi Onun bana karşı değil de benim ona karşı azaldığını hissediyorum sebep var mı diye sorarsan yok aslında sanırım hamilelik
Ayhilal Mavi87 belki bendede öyle değildir benim eşim biraz sevgisiz büyümüş onun da etkisi vardır belki hayatında ama sevgisini pek de belli edemez
Mavi87 Ayhilal hamilesinya canım, belki öyle gelmiş olabilir sana. Hormonlarımız tavan bu dönemde biliyosun.
3851 Ayhilal valla bilmiyorum ya ruhsal dengem iyice alt uat olmus durumda hirmonlar costu uyice galiba
mercimekkoftesi1 Ben beni aldattığını bile düşündüm 😅 hemde platin sarı saçlı, saçları da kaynak olan bi kadınla diye hayal ettim çok kinlenmiştim adamın bişeyden haberi yoktu 😄
Ayhilal Mavi87 evet biliyorum bazen ona da bahane buluyorum ama biraz da eski kafalılık var benim eşimde bir şey gösteriyorum beğeniyorum dalga geçer gibi cevaplar veriyor bu da çok ağrıma gidiyor sanki çocuğu istemiyor da ben tekmişim gibi
Ayssmom Ayhilal bende öyle ya çok komik haraketler yapıyorum bebeğimde babasına benziyor onuda çocuk gibi seviyorum öpüyorum 😁😁