Htcyalmanci 15 haftalık hamileyim iki gündür iç çamaşırım sürekli ıslanıyor değiştiriyorum yine aynı şekilde oluyor ve iki gündür çok susama isteği geliyor çok su içiyorum sebebi nedir
Bsmlh Htcyalmanci bende sızın gibi o haftadan beri takıpteyım henüz Allah’a sükğr kötü bişi olmadı ama su sızması eğer akıntı vs degılse dr sormalısınız bıde fitil felan kullandınızmj
Baloglusumm Htcyalmanci bende de o haftalarda başladı şimdi 24 haftaligim günde 2 kere kesin degisiyorum akıntı ve ıslaklık beraber oluyor doktora defalarca sordum suyu normal dedi
Zahire38 Htcyalmanci bende 22 haftalik gebeyim bendede oluyor canım 5 gun önce detayliya gitmiştim herşeyi normaldi şimdi bu akıntı ıslak lik ne merak etmio değilim
Htcyalmanci Baloglusumm 17. Haftamda gideceğim kontrole daha var ama iki gündür kaç kere değiştirdim çamaşırımı bilmiyorum
Htcyalmanci Eda319 işallah bende de olmaz kontrol günüme daha var gitsem mi doktora gitmesem mi bilemiyorum
Eda319 Htcyalmanci sen bilirsin tabi canım da bende sürekli değiştiriyorum iç çamasırımı enfeksiyon felan olmasın diye. Bi yerde de okumuştum rahim kendini dışarıdan korumak içinde salgılarmış. Pazartesi idrar tahlili verdim temiz çıktı. Sen de sağlık ocagından ver yoksa
Hilal1834 16 haftayi bitirdik bugun Valla ayni dert bende de var lavabodan cikiyorum 2 dk sonra sanki altima kacirmisim gibi islaklik . Gecen hafta doktora gittigim de her sey normaldi ama haftaya tekrar gidince bende soracagi.