Gizemaltnr Kizlar 30+1de bebegim 1800 kilo 40cm botu var doğuma kadar sizce ne kadar kilo ortalama kaç kilo doğar doktoruma sordum ama cevap vermedi endişem ilk oğlumda sürekli gelişim geriliği vardı isnllah bunda olmaz
Ayseege6156 Gizemaltnr 1800 gayet iyi canım zaten 1 kilosunu son ayda alıyor daha en az 8-9 haftan var o bebek bence 3300-3500 doğar belki daha fazla inşallah 🤲🏻
Mom8 Gizemaltnr belli olmaz yani bunun bir kıstası yok her muayeneye gittiğinizde doktorunuz kilosuna bakar normal derse tamamdır bilinecek birşey değil ki doğuma kadar ne olur ne olmaz bir hafta çok iyi kilo alırken bir hafta az alıyor bebek
Gizemaltnr Ayseege6156 inşllah canım cevremde akrabalerimin bebekleri cok oro doğuyor benimkide ufak oluyor onaylarlar sözleriyle bitiryor beni
Gizemaltnr Mom8 sadece ortalama kaç kilo doğar diye merak ediyorum son haftalarda 250 300 alie diyorlar inşllah benim oğlanda alir
Ayseege6156 Gizemaltnr boşver herkesin ağzı torba değil büzesin canım sen kulaklarını tıka gitsin herkes konuşur boş boş sağlıklı olsun doğduktan sonra zaten hemen toparlıyorlar üstelik kilosu çok çok iyi haftasına göre