bus91 Sevgidag ben yasıyorım demir ilacı benı mahvedıyor doktorum şurup verdı sık sık kullanma cok zorda kalırsan kullan dedı ben onunla gidebılıyorum cok sınır bozucu bır durum
hm35 Sevgidag aç karnına kuru kayısı üstüne ılık su birebir. duphalac şurup da var birçok kişi kullanıyor bende kullandım çok iyi geldi ama aşırı şekerli bi şurup içmek zor☹️ sebze yemek de önemli tabi
Busrakaya0707 Sevgidag bende ilk 4 ay çok çektim sonra evde kendime probiyotik yoğurt mayalayıp yemeye başladım çok şükür 34. Haftama geldim çok rahatım bi dene istersen yoğurt mayasını çağdaştan alıyorum ismi mayalıyo probiyotik yoğurt mayası
Ayoz Sevgidag sade kefir içiyorum bende çok faydasını gördüm. Bide kayısıyı geceden suy koyup ertesi gün yiyorum bazen ama kefir daha etkili
nrg4958 Sevgidag ben 17. haftamdayım, denemediğim kalmadı hala zorlanıyorum mecbur ilaç içiyorum arada
Selimegzoglu Sevgidag yedikten sonra dışarı çıkma çünkü kabızlığın bir anda gidiyor ve tualete gitmek zorunda kalıyorsun ben 2 tane yiyince öyle oldum 1 tanesi işe yaramamıştı bilgin olsun 😊
AliMunzurveannesi Sevgidag kırmızı lahanayı minik minik doğra iri tuzla ovuştur üzerine biraz elma sirkesi ara öğünlerde tüket bağırsak hareketlerine birebir drumuz un tavsiyesi 👍❤️🌹
Sevgidag AliMunzurveannesi cok tesekkurler 🙏🏻 bunu da deneyebilirim tuzla cok aram yok ama bu sorun icin yapcak birsey yok