Nrcn93 MerveKaya38 nasıl iyi bı doktormu çok riski hamilelegm binglde özele gttm memnun kalmadm oyuzden elazga gtcm pzrtsi
mrl123 Nrcn93 ben gebelik takibimi hep onda yaptım çokta memnun kaldım çok ilgili bir doktor gitmenizi tavsiye ederim
MerveKaya38 Nrcn93 benimde riskli canım kan pıhtılaşmam var kalp şekli rahîm dendi kanama vardı şükür geçti . Tuncelidenn geliyorum fethi beye çok ilgili bilgili birisi ben pişman olmadım inşallah sende olmazsın canım
Birkucukeylulmeselesi MerveKaya38 merhaba bende tuncelideyim yeni öğrendim hamile olduğumu. Burda bildiğiniz doktor var mı
MerveKaya38 Ege-mom kan tahlili sadece 2 li test yapınca vermiştim oda 180 TL di sanırım . Başka normal kan vermedim burda devlete gidip kan veriyorum sonucu Fethi beye atıyorum yorumluyor.
MerveKaya38 Birkucukeylulmeselesi Canım burda Dr 1 tane var başka Dr yok oda fatih bey başka senecek yok bu Dr yeni geldi yinede ilgili git ihmal etme tabi elazga gderim kontrole diyorsan fetih bey var çok ilgili Dr oneririm ben 3 haftada bir buraya gdyorum diğer 3 hafta sonra Elazga gdyorum .
Birkucukeylulmeselesi Erkan şimşek ve Fatih varmış evet ama 6 Mart’a kadar dolu. Randevu yok. Geçen sene Sevim hanım ve erdinç bey vardı ilk çocuğumda gitmiştim memnundum
MerveKaya38 Birkucukeylulmeselesi Erkan bey belli bi süreye kadr yokmuş diye duydum tek fatih bey var ben MHRS indirdim ordan randevu alıyorum erkene alabiliyorum takip ediyorum . 2 gün önce baktım 26 da cuma gününe vardı canım ya fatih beye .
Gkc123 MerveKaya38 Birkucukeylulmeselesi Erkan Şimşek mi yoksa Fatih bey mi iyi peki ilgilenirken açıklarken
MerveKaya38 Gkc123 fatih bey daha ilgili ilaçini yazar ne desen güzel cevap verir ilgili Doktor. Erkan bey suratina bile bakmıyor ilaç nedir yazmıyor kan Tahlili istiyorum gt sağlık ocağında yaptır diyor başından atıyor anlayacağın
Birkucukeylulmeselesi Gkc123 Fatih bey daha iyi gibi geldi. Ultrason fotoğrafında veriyor. Erkan bey veremiyoruz demişti
Gkc123 MerveKaya38 ben de Erkan beye gidiyorum da önceden beri diğeri de aynıdır deyipte devam ettim doktor değiştirilebilir değil mi sıkıntı olmaz ?
MerveKaya38 Gkc123 yok canım istedigine gidebilirsin randevu al git bi sakınca yok kim ne diyebilir .
Gkc123 MerveKaya38 merhabalar ben bir şey soracaktım Elazığ’a ayrıntılı ultrasona gitmem gerekte hangi bölümden randevu alabilirim sizin öneriniz de var mı doktor hastane ?🤗