Teacherella1 2-3 gündür geçmeyen baş ağrım var kafamı duvarlara vuracağım nerdeyse🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️İlaç almak istemiyorum, önerileriniz var mı.14+5 günlük hamileyim.
Kbra1234 Teacherella1 mentol taşı kullanıyorum ben benimde baş ağrım çok oluyor azaltıyor gibi deneyebilirsiniz
olaol Teacherella1 migros ve rossmanlarda migren bandı diye satılan bantlar var buzdolabında soğutup yapıştırıyorsunuz onlar çok iyi geliyor dayanılmaz migren agrılarını bile hafifletiyor bi arastırın isterseniz
Ozlem0342 Teacherella1 hamileligin baslarinda oluyo oyle benimki 6. Haftada basladi 26.hafta ya kadar devam etti gozlerim cikacak gibi oluyordu resmen kafa agrisindan ama doktorum agri kesici alabilirsin demisti kullandimda yurt disinda yasiyorum dafalgan die agri kesici kullanmistim suan 37+6 haftaligiz bi sorun olmadi 🤲🏻
derinsart Teacherella1 bende de cok olmuştu bi gün hic unutmuyorum sabahtan başladi ertesi sabaha kadar kesintisiz şiddetle ağridi inatla ağri kesici almadim migren bantlari kullandm hafiftletti ama kesmedi cnki agrim aşırı fazlaydi.. sora da hep ağrilarim oldu demir ve ferittinim düşükmüs ilaca basladıktan sora ağrılarim yok oldu bunlarin eksikligidw bas agrisi yaparmis
Teacherella1 neslihann87 tansiyonumu evde ölçüyorım günlük, düşük çıkıyor sürekli alakası olabilir mi düşük tansiyonla
ilaydamucizem Tansiyonunuzu ölçtürün bence.Benim de çok ağrıyordu hep tansiyonum düşüyormuş.Tuzlu ayran şekerli su iiiçtim geçiyor. Dene bence biraz da yürüyüş yap temiz hava al
neslihann87 Teacherella1 yüksek tansiyon yapıyo düşük yaparmı bilmiyorum ama doktorunuzla paylaşın bunu
minikprensesimmm Teacherella1 evet düşük tansiyon baş ağrısı yapar çünkü bende de hep düşük tansiyon oluyor lütfen tuzlu yoğun bir ayran yapıp için ılık bir duş alıp saçlarınızı kurutun size çok iyi gelecektir :)
Hatice9620 Teacherella1 buz ile masaj yap kafana cnm bnmde migrenim var Bi tuttum günler buz ile masaj yapyrm iyi geliyor
Gullll35 Teacherella1 eşarbı ıslat sonra buzluğa at.başın ağrıdığında onu sar başına.veya eczaneden soğuk kompres al.migrenim var bende 14 haftalığım bir gün ağrı kesici içmeden geldik bu haftaya😬 ayağını sıcak başını serin tut.