Haynayff Kızlar kan uyuşmazlığı testim 30.haftadan sonra pozitif çıktı 37haftam doldu,doktor perinatoloji ye yönlendirdi,
Miumiu Haynayff Kuzucum bizde de eşimle rh uyuşmazlığı var. İlk gebelikte sorun olmuyor yüksek ihtimal. Ama ilk gebeliğin 28. Haftaları gibi indirekt coombs testi yapılıyor ve aşı vuruluyor. Aşı vurulmasının sebebi de ikinci gebelikte risk yaratmaması. Ben daha 16. Haftalığım ama bu konuyu baya araştırmıştım ilk gebelikte çok korkulcak bir şey olmuyor ☺️
Haynayff Miumiu işte canm bana kimse iğne falan demedi 39.haftaya kadar negatifti 36.haftada pozitif çıktı hani doktorum iğne yapalimda demedi.perinatologa yonlendirdi
Haynayff Miumiu ve bugünde ilkte demiyoruz da ikincide Zorluk olabiliyor dedi çünkü senin doğumda iğne vurulsanda pozitif olmussun artık etki etmesi zor dedi
Miumiu Haynayff Aa normalde negatif de çıksa 28. Haftalarda iğne vuruluyorsun diye biliyorum ben her ihtimale karşı ikinci gebeliğinde bir risk yaşamaman için🤷🏼♀️ Evet haftan ileri belki o yüzden iğne artık etki etmeyebilir ama şaşırdım kuzucum ben de yanlış biliyor olabilirim de yakın arkadaşımda da aynı şey vardı negatif olmasına rağmen gene iğne oldu🤷🏼♀️Sen gene doktoruna sor ama ilk gebelikte sorun yaratma riski çok çok düşük bu konuda çok kafana takma canım🙏🏻
Babymomannesi Haynayff aslında demesi lazım ben yaptırdım 28 haftamda testim negatif çıktı ama doktorum dedi ki iğneyi yapıcaz her ihtinale karşı bebek doğduktan sonrada kan gurubuna bakıp ona göre ikinci İğne yapılcak dedi. Yani ilk iğnenin yapılma sebebi pozitife dönmemesi için döndükten sonra iğnenin bi anlamı olmuyo sonrasında nasıl bir yol izlenicek inan bilmiyorum 🤷♀️
Miumiu Haynayff Aynen canım olsun bozma moralini dediğim gibi ilk gebelikte sorun teşkil etmiyor genelde. Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin🙏🏻☺️