Hazaledis Kızlar tüm gün gayet iyiyim hiç ağrım yok hamile olduğumu bile unutuyorum bazen ama yatağa girdiğim saniye belim bacağım heryerim ağrıyor sizde durumlar nasıl Not:28 haftalık hamileyim
ssnnmmm Hazaledis tüm hamileliğimde yatınca bel ağrısı çektim 34haftalığız hala çekiyorum ayaktayken hiç problemim ama yatınca yatakta dönerken sanki kemiklerim kırılacak gibi ağrıyor
Ozlem0342 Hazaledis bende öyleyim gün icerisinde gayet iyiyim gece yataga girince her yerim agrıyo uykularım haram oldu 😫 37+6 haftalık hamileyim sabaha kadar oturuyorum resmen yatakta
NilayRuya Hazaledis benimde gece kasıklarım çok ağrıyor bacağım ağrıyor 23 haftalığım bide yatınca nefesim daralıyor uykuya çok zor dalıyorum
Fatma2277 Hazaledis 29 haftalık hamileyim ortalama bir haftadır uykuyu unuttum. Ağrıdan ziyade uykuya bile dalamıyorum. Lavaboya kalk, sağa dön olmadı sola dön… sabaha kadar sinirimden çıldırıyorum
Anne54 Hazaledis evet 25 haftalığım normal uzanınca bile bel başlıyor ağrımaya kalkmak dönmek o kadar can yakıyorki sabitken bişey yok ☹️
Attent Hazaledis gunduz evisi falan pazar falan hic agrim yok gece uyucam bacaklarimda agri belimde ağrı :(
zeyzeyyyy Hazaledis ben de aynı öyleyim 28 haftalığım bacak bel kasık çatı ağrıları uykularım haram oldu yaaa.. gündüz hiç bir şeyim yok 😔 bir de bebiş hareketleniyor gece gündüz zombi gibi geziyorum 😔
Havvaozgur Hazaledis 34 haftalık hamileyim gece gündüz ağrılarım var 1 haftadır oturamıyorum bile o yuzden temizliğe adadim kendimi gece bi an öncede bitse de biyerleri temizlesem diyorum🤣
Neslihan1903 Hazaledis heh al benden de o kadar gün boyu süper her şey gece yatağa girince başlıyor bende bel ağrısı değilde çatı ağrısı 😫 bende 27+5 im