Oykuaygun DuruMom ben sadece maddi yönden kötü yorum duydum. Fatura vermiyorlar ek fiyat çıkarıyorlar diye onun dışında Bi problem yok. Yakınım orada doğum yaptı ebeler falan çok iyi dedi
kader_ozol Zilan47 izmir Medifema hastanesi gökben yüksel muayene 100 ₺ doğum ücreti 4.500 epidural 300 ₺ ücret alıyorlar ayrı bu arada memnunum doktorumdan ilgili bir bayan☺️
Firdevs_gozde Bedis94- bu ücret yeni mi acaba ben de irfan beye gidiyorum da fiyatı henüz sormadım hastaneye
Firdevs_gozde Tugcebyrktrgl teşekkür ederim verdiğiniz cevap için 💐 sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah
Hazal3509 Bdp evet sadık hocanın hastasiydim şuan izmir dışında olduğum için gidemiyorum ona ama döner dönmez randevu alacağım kesinlikle
hamileana Dilanyesildag onlar zaten karı koca olduklari için çok tatlı iki doktor sürekli iletişim halindeler ♥️🙏
Helen17 Zilan47 98 Zeynep0606 Zeynep0606 canım bende. Karataş tan çok memnunum ama bütçemi çok zorlanıyo nasıl indirim uygulanıyor muayenede bana da yardımcı olursanız sevinirim
Hennademet Mrvtpz Helen17 05512604050 yazın bana özelden yardımcı olan ablamın bilgilerinş atayım 🙏🏻 Bende 10 gün önce karatasta doğum yaptım doktorum Ece Usluydu :)
Hatice35 SimgeTopcu bende sade hastanesi Hatice hanımın yanında tedavi olacaktım artık Gökhan beyin yanına gittim 1,5 sene çocuğum olmadı yanında tedavi gördüm şuan hamileyim çok doğru bir tedavi yapıyor 👍
SimgeTopcu Hatice35 gozunuz aydın Allah hayırlı doğumlar nasıp etsın ınsallah.🧿 Hangi doktorda kendinizi rahat ve mutlu hissediyorsanız onda kalmanız en guzel 😇
birbebekbirkedi Zeynep0606 bende karataşa gidiyorum canım, nasıl bir indirim aldın acaba yardımcı olursan çok sevinirim 😇
Zeynep0606 birbebekbirkedi cnm sen suan kayit yaptirmis muayne okuyorsan yardimci olmama ilk defa gideceklere bayan yardimci oluyor
Oznur2z1 Zilan47 dr um özel muayenehanesi var mediacana galen yada çınarlıda doğum yaptırıyor fiyat 8.800 çok pahalı ama cıktık bi yola bakalım 🙄