Betul_02 Handemehmetttt yok daha 10 gün sonra tekrar gidecem ozamn duyarım inşallah ama suanlik kese plesenta oluşmuş
Betul_02 2bebek1huni aynen öyleymiş farklı doktora gittim çok mutluyum inşallah böyle sağlıklı devam ederiz
Esraesra1 Ben 7+5de gitmisrim. O kadar kücükki cihaz duymuyor dedi doktor. Bugun 9+6da gittim pır pır atan o kalbini duydum 😍 tabi eşim pandemiden dolayi iceri giremedi video cektim
Hilalsny Ebru_tk degistirdim zaten sonra dusuk tehlikem vardi ben allah korusun bisey olmucak dedikce allah korusun demekle korumuyor ölcek gibi dusun diyodu bide özel hastane yani devlette boyle asagilamiyolar
kbrnrkhrmn Zehra8 Öncelikle kusura bakma görmemişim yanıtını 😊 İlk haftalarda kalp atışını dinlemek dinletmek doktorlarlara nazaran bebek için tehlikeli imişş.. Ama azmettim dinledim sonunda 😄😄😄
Mel2 Dilaraa8 banada aynısını dedi farklı bir doktora gittim o kalp atışı gördü ama olması gerekenden zayıf dedi kalp atışı
Esra31 Buistebirannelikvar Canim bende bugun gittim 7 haftalik duyamadim. 1 hafta sonra gel dedi. Duyabildin mi 1 hafta sonra
Scarlettinannesi HappyMom anne olduğumu hissetmiştim 😢 dönüm noktamdı o an, eski ben bir anda gitmişti. Artık bebeğim vardı, minik kalbi hızla atıyordu. Şükürler olsun verene ! 🙏🏼
Mkazel HappyMom ayy cok heycanliym sali gbu ilk kontrle gdcm kesemi ve kalp atisini duycam ibsllahhh sali gnu 6+3 olmus olcmm dua edinn banaa