Nesringurkan Bn Normalde 30+2 Gunluk hamileyim ama bebegimin gelisimi geriden geliyo 28 haftalik gorunuyo 15 gunde sadece 100 gr almis sigara kulanmiyorum tansiyon seker yok butun taramalarim Temiz yormuyorumda kendimi pek bu knturolumuzde doktor Ilac yazdi Bunlari kullan 10 gun sonra gel diye eger duzelme olmazsa ciger gelistirici igne yapcak enfeksiyon icin idrar vericektim Bunlari duyunca dalginlikla Ciktik sizce enfeksiyonum varsa ondan olabilirmi
Busrademiir Nesringurkan Idrar enfeksiyonun çok mu ? Düzeyi ne kadar bir de ne zamandır enfeksiyonun var ?
NaimeYilmaz Nesringurkan Doktorunuzu arayıp ogrenın yada yarn tekrar gıdın enfeksıyon dusuk ıhtımalde olsa bebege gecebılıyormus. Derecesı önemlı.. Bunuda doktor yorumlamalı
Nesringurkan Hamile kalkmadan once coktu sonra ilaclari biraktim hamile kalinca yanma falan hissetmedim konturolde olmadim bu gittigimde vericektim idrar ama bu ara yanma koku hissediyodum gelisim geriligi var diyince unuttum gitti acaba enfeksiyonum cok Ileri derecede de ondanmi oluyo diye merak ediyorum
Busrademiir Nesringurkan Vajinal enfeksiyonlar, riskli olabiliyor gebelikte. Enfeksiyon belirtisinin de sebepleri şunlar sık idrara çıkma, az az idrar gelmesi, idrar sırası yanma, karin ve kasık ağrısı eğer ki çok şiddetli ise idrar ile kanama oluyor
Busrademiir Nesringurkan Gebelikte idrar kokması normaldir. Diğer belirtiler varsa enfeksiyonunuz vardır eğer ki yoksa gene de bir doktorunuza danışın derim. Enfeksiyon da gebelikte iyi şartlar da olmuyor çünkü.
Nihanozturk Malesef bende de var akıntım hep vardı fakat cok umursamamıstım 30.haftadan sonra ögrendim bende enfeksiyon olduğunu fitil antibiyotik fln kullandım 38deyim 2gündür yine fitil kullanmaya basladım gecmemis cnku gecmiyo illet bisey 🤦🏻♀️
Furkan35 Ben de aksef 500 kullanmıştım günde 2 kez 5 gün boyunca. Her ay tam idrar tahlili yaptırın ve idrar kültürü verin enfeksiyon üremesi var mı diye. Bol bol su için ve idrarı tutmayın ne kadar tutarsanız bakteriler orda kalır.