Gkcydn aliyeozdemir422 benim de ilk hamileliğim endiseni anlayabiliyorum ama sakin kalmaya çalış.anormal bir süreçten geçmiyorsun bir çok hamilenin yaşadığı bir durum.sadece kontrollerini aksatma yeter😊 ismin devamı 42 ile başlıyor eğer Konya’da isen doktor onerebilirim
Mrblng Ben 6 haftalığım daha yeni girdim reflü ve panik atak krizleri yaşıyorum nefes alamama daralma çok kötü bi durum dün acillik oldum kriz geçirdim ellerim kitlendi nasıl geçicek bu 8 ay arkadaşlar karnım büyüyünce nasıl nefes alıcam ben bu psikolojiyle hiç bişey yiyip içemiyorum midemden korktuğum için her şey gaz yapıyo gaz da nefesimi kesiyor panik atağı tetikliyor doktor 12. Haftaya kadar ilaç da veremem dedi allah kimseye yaşatmasın var mı benim gibi olan kendimi mutlu hissetmem gerekirken tam tersi😔😔
Alisaninannesi Mrblng bazı hekimler malesef gebelik döneminde anti depresan vermiyor. Kendimden örnek veriyorum. 9 haftalık hamileyim 50 mg lustral kullanıyorum. Ve doktorum ilaçımı kesmedi. Yapılan çalışmalarda bazı anti depresanların bebege ve anneye artılarının daha fazla olduğunu söyledi. Bence doktoruna karar ver. İzmitteysen yardımcı olabilirim
semracaaa Mrblng bende 10 haftalığım şuan an normalde de olan reflüm iyice coştu, bende ne yesem gaz yapıyor, sizin gibi nefes alamıyorum doktor geçmez dedi ama haftaya tekrar gideceğim göbeğim şiştikçe şişiyor. Çok rahatsız hissediyorum
Alisaninannesi aliyeozdemir422 troid in hızlı çalışması ya da hiç çalışmaması için ilaç kullandığın taktirde bebege zarar vermezki o yüzden ilaçı kullan gebelik döneminde sıkıntı olmaz. Sonuç olarak bu hormon eksikliği ilaçla takviye alıyorsun
Lukita HappyMom benim de tansiyonum normalde olması gereken değerime göre 2-3 birim daha yüksek. Rahim damarımda çentik oldugunu söyledi Dr. Bunun için ecopirin verdi. Ancak tansiyon için takipten başka Bir şey söylemedi. Başına gelen var mı acaba?
Gta_35 Alisaninannesi patikatak sorunu bende de varda acaba bu ilacı kadın doğum doktorunuz mu psikologunuz mu önerdi? Bende ona gore psikoloğa randevu alacağım
Alisaninannesi Mrblng evet psikologda sana destek verir rahatlarsın. Ama sakın huzursuz olma annenin huzuru çok önemli. Bebeklerimiz bizden çok etkiliyor ☺️
Cansukrpc aliyeozdemir422 benim de 9.5 çıktı tiroitim şuan 32 haftalık hamileyim hiçbir sorun yok bebeğim de merak etme ilaçlarını düzenli iç her ay kan takibi yaptır. Endişelenmeni gerektirecek bir şey yok yani keyfini çıkar sürecin :)
Mervetansu 4+4 çok fazla karnımda şişlik var hazımsızlık çok fazla bunu yaşayanlar var mı acaba birde beyaz akıntım var
Morvy Maviyesill eger troid den bahsediyosan benim 4,5 cikti doktorum dediki normali 4 ama gebelerde 2,5 olmasi gerekiyomus bende ilac kullanmaya basladim hangisi dogru acaba
Maviyesill Morvy evet 0,4 -4,2 e kadar olması gerekiyor e nabız a da düşüyor tahlil sonuçları seninki çok yüksek çıkmamış bana göre benimki 12,6 😂
tugene Henüz 7 haftalığım ama aşırı bi gaz problemi yaşıyorum karnımı gören 4 aylık hamile sanar 🤦♀️ Bunun yanı sıra kabızlık da oluyor doktor bağırsak hareketlerinin yavaşlamasından dedi ama bunu minimuma indirmek için neler yapabilirim ?
semracaaa tugene bende aynı durumu yaşıyorum 10 haftalığım ve geçmedi sürekli ya kabızım ya gaz sancısı 😞
Mervetansu [bilinmeyen] biz de 4 haftayı bitiriyoruz ama aynı problemi yaşıyorum karnım çok erken şişti ve kabızlık gaz beraberinde geldi umarım sorun yoktur
Sesage 6+6 hiç bi şikayetim yok 😅 midem bulanmıyor kasıklarım ağırmıyor ara sıra hafif belim sızlıyor ama abartılacak Durumda değil.. lekenmem yok.. uyku halim bitti.. normal miyim anlamadım.. ?
Beyza0789 Sesage Bende 6haftalik hamileyim ve hicbisey hissetmiyorum senin gibi boş gebelikten cok korkuyorum cuma kalp atışı için gidicez
Morvy Sesage bazen bende senin gibi düsünüyorum 9. haftaya girdik bugün ve sadece 6. haftdan sonra bulantim ve cok halsizlik oldu ama sadece bir hafta sürdü ve tamamen kesildi insallah normaldir🙄
Mrblng semracaaa aynen benim de 6 haftalık olmama rağmen sanki 4 aylık gibi göbeğim oldu şişlikten gerçekten zor bir durum mide mahvediyor