Zeycannn Detaylı ultrasonda cinsiyet yanılması olur mu 18.haftada kesin kız denilmişti bugün erkek bebek dedi doktor ben kesin kız denildi dedim o zaman siz yine de kız gibi düşünün bir sonraki kontrole kadar alışveriş yapmayın dedi kafam karıştı
Edakuz58 Zeycannn detaylida degismez diye biliyorum canim bende 18 haftada kiz demislerdi 23 haftada detaylim vardi ordada kiz dedi gonlunuzden gecen ne ise o olur insallah ☺
seymacambayraktar Zeycannn detaylı da değişmez canım 15+5 de gittim doktor 5-6 kez baktım kız gördüm dedi ama 21+3 de ise başka doktora gittim %100 erkek dedi hatta inanmadım başta pipisinin ultrason resmini verdi
Zeycannn Edakuz58 teşekkür ederim canım benim gönlümden geçen ve hep hissettiğim erkek inşallah değişmez diye umuyorum 🌺
Zeycannn seymacambayraktar inşallah değişmez artık eşime söylemedim bile çünkü biz kesin kız bekliyorduk böyle olunca umutlandırmıyayım dedim bir sonraki kontrolde erkek olduğu kesinleşirse sürpriz yaparım
Zeycannn Busra57 benimki de artık değişmez umarım hep bir oğlum olsun adını Aziz Mirza koyayım diyordum Allah nasip ederse 🌺😍
Zeycannn Zahire38 detaylı kaçıncı haftada oldu daha öncesinde kesin kız denildi mi çok merak ediyorum
Zeycannn Zahire38 Allah bağışlasın canım darısı bana ama bunun üstüne bir doktor daha erkek derse öyle alışveriş yapacam 😍
Acemi_anne04 Zeycannn sizinki yine iyiymiş benim detaylıda doktor 5 dakikada bir bi kız bi erkek bi kız dedi durdu 😂benimde kafam karıştı çıkarkken bu kızdır ya dedi yolladı beni kesin birsey söylemedi bakalım haftaya kendi doktoruma gidicem inşallah kesinleşir bebegime kıyafetleri almaya başlayayım 😊