1prensesgeliyor kardelen214 2 tane oglum vardi en büyüğü 11 en küçüğü 8 yaşında. 3. Bebegi düşündük eşimle belki kizimiz olur yaşımız gecmeden dedik ama 1 bucuk sene olmadi korunmayi bırakali. Sonra son 1 ay soganli su kaynatip içtim ve o ay hamile kaldim. Tevafuk mu oldu yoksa gerçekten sifalimi geldi bilmiyorum ama 1 tane sogani 1 bardak suda kaynatip iciyordum.
Nurunannesiii12 kardelen214 canim merhaba . Öncelikle adet 3 cü gün doktora gitmeye başladım 3 ay önce hormon testi istedi.yaptrdim prolaktin 33.3 cıktı sınırda dostinex verdi yarim sar olacak şekilde 1 ay kullandım bunu. Düzeldi değerim. Bunun yanında direk.hamile kalmaya yönelik.multivitamin verdi adi elenatal multivotamin ve folik asit herseyi karsiliyor doktorum.ozel.hastaneye gittim.bu arada devlette çok önemsemiyorlar. Ilk iki ay olmadi. Ki son bi bucuk aydir. Eşime supraydn ginseng içeren çinko yu karşılayan ve diğer vitamin leri de karşılayan multivitamin aldım çinko eksikliği sperm başı yumurtaya girmesine engel olyormuş.ayrica 1 buçuk.aydir aci bal.polen propolis.olculu tüketiyoruz bunun yanında eşime robotta fındık ceviz ici cektim yarı kavonoz acı bal ile karistirdim sabah akşam 1 tatlı kaşığı. Kendim icin de arkafas im in önerdiği 2 aydır onu denedim.hep.yumurtlamam var di fakat olmuyordu kalamıyordum.yumurtalari sısiriyormuş dogal olarak Bal tarcın çörek otu karışımı. 1 yemek kaşık tarcin 1 yada iki ben iki yemekkasigi çörek otu çeyrek kavonoz bal ici ne katip karistirdim .sabah akşam.ac karnına cignedim yuttum bol.su içtim. Yuruyus yapmani oneririm. Ayrıca forumda öneri görmüştüm kızlar post açmıştı. Ilişki olmadan önce acele ye getirme yin iyice ıslanmaya bakmalısın ne kadar kadin zevk alirsa ıslanırsa spermler o kadar ileri gider yardimci olur bi de doogy pozisyonu alın boşalmadan hemen once bi dayanabildigin kadar o pozisyonda kal ister ayağa kalk aynı pozisyonu al ister yerde falan.sonra belinin altin a 2.yastik koy😅bacakların havada kalsın gelinle birlikte .rahminin ne taraf-ı agriyosa o tarafa don sara ya da sola.ben ilk ağrıyan tarafa 20 dk döndüm sonra diğer tarafa çünkü yumurta kaç tane ne tarafta onu bilemiyoruz . Şükürler olsun günler önce haberi aldım hamileyim. Doggy pozisyon dışında üzerine doğru denerseniz de yine 2 yastik 1 yastik koy dışarı akmaz hem ağrıyan tarafa dönersin.hakkinda hayırlısı inşallah saglik li hayırlı evladin olur allah güldürsün canim. Benim.aldigim öneriler. Sperm testi vermeye gittik eşim randevu sırası gelmeden kan da hamile olduğum.kesinlesti. Uzun oldu bayağı kbmyin
Nurunannesiii12 Ve ovulasyon döneminde iliskininnertesi gun u belimin altına yastik koyup hep yattım hala yatiyorum. Bi kahvaltı yemek hazırlamak için kalktım.evi havalandirdım sonra yattim.veren allah ama.biz böyle denedik çevredeki deneyimli insanlar olsun buradaki insanlar dan edindigim fikirleri denedim hep. Bi de ovulasyon kitleri ile.yumurt la ma.acatlama takibi.yapiyodum aylardir
Smk Nurunannesiii12 sagol canım benimde denedegim baska seylerde bar eger okursa bende paylasacagım inş
Nurunannesiii12 Iki üst tre uzunca anlattım da .inş böyle fayda giren çok olur.su pozisyonu öneren den allah razı olsun 😅
Smk nilarya hamile kaldınmı canım bende çaksır keciboynuzu kullanıyorm bu ay bakalım ama daha var bikaç yaptığım bişey inş olur
ddiilleekk Pregnacare him and her diye bir vitamin var hem erkek hem kadin kullaniyor birde ikinci denememizde ovulasyon tesyi yaptik ama bence vitaminin içeriği cok iyi, arastirin derim erkeklerinde ihyaci olan şeyler var içerisinde😊
Nurunannesiii12 Smk denediklerini de yazabilirsin smdi.arkafasim.onerdi polistik öğesi olan arkadaşına bal tarçın corek otu karışımını önermiş o ay hamile kalmis.hersey nasip.jismet.bildigini yazmalısın simdi de yazabilirsin .prolaktini olan incir yemesinndediler bende yemedim
Nurunannesiii12 Smk ayrıca keci boynuzu ve ceviz fındık.bal.karisimi erkeğe sperm.ini arttır canlılığını.sen içme onu kecoboynuzunu
Gm-92 kardelen214 eşim selenyum içti ocean 200lük bende her gün folıc ıod içtim bir ay sonra gebe kaldım
Smk Nurunannesiii12 canım ben çakşır kullandım eşim keçiboynuzu ceviz havuc suyu fındık fıstık bitter çikolata ne varsa sperm artırıcı tüketiyor ayrıca et ve yesillik tuketiyor yediklerimize dikkat ediyoruz bakalım inş olur
Smk Nurunannesiii12 keçiboynuzu kadına zararmı veriyo tatlı kasıgı bi kasık içiyorm ben eşim fazla içiyo ben az ama ne zararı varki
tubiii0106 kardelen214 Ben sogan kürünü yaptm 1 gun durup 1 gün iliski oldu. ve hemen ayaga kalkmadim Allah sukur nasip etti
Neslibt72 tubiii0106 soğan kürünü nasıl uyguladınız acaba? Ben adet bitiminde başladım şu an 8.gün yumurtlamam var. Yani ara verdiniz mi yolsa 15 gün durmadan içtiniz mi?
Nurunannesiii12 Smk için rahat olsun önerilen çok beğenilen bi multivitamin de almalisin hem eşine gem kendine.gercekten faydalı daha saglik li yapıyor vücudu.kafani rahat tut.doktorum bana dedi ki gerekli testlerden geçtin için rahatladi kendine d eiyi bakiyosun bak oldu sitresim gitmiş oldu diye.yani nimetti benim için doktorumdan bi sorunun yok olucak sabırlı ol demesi..inşallah sende gönlündeki haberi alırsın yaki n da
Burcuckmk kardelen214 once rabbimin nasip etmesi lazım tabi ama yumurtlama gunlerini takip ettim iliskidennsonra ayağa kalkmadim ayaklarimi dikip 15 20 dk yattım
Smk Nurunannesiii12 ben zaten folik asitkullanıyorum İçinde bircok gerekli vitaminde var.eşimde takviye alıyor bu ay stres yapmıyoruz bakalım inş olur ama inanılmaz kasık agrım var buyuk yumurtlıcam galiba🤣😅
Smk Nurunannesiii12 inş canım bende doktora gidince cok rahatlamıstım eşime gitmedik daha bu ay olmazsa sperm testine gidecez inş senin gibi bizede gerek kalmaz müjdeyi alırız bu ay🙏 Bana dogum gunu süpriizi olur inş
cilek21 hanibazen bende hep 10 18 günler arssııı değerlendirirdim bir sene olmadı bebek doktora gittik. Herşey normaldi rahim filmi bile çekildim. Bu ay ovülasyon testi denedim20. Gün pozitif çıktı üç gün değerlendirdim ve dün gebelik testim silik çıktı. Daha önce testi açıp ışığa tutardım bi Umut. Şimdi daha adetimin ilk günü yaptım hemen silik cıktı. Kaç ay ağladım üzüldüm bu ay oldu çok şükür Allah’ıma. Olmayan herkese allah nasip etsin.
hanibazen cilek21 ya kesin o günü tutturamıyoduk:) bu test işe yarıyo tabiki allah verirse kısmet ederse 🤲🏻 sağlıkla kucağınıza alın inşallah