Kmndas kardelen214 canım ilişkiden sonra yüzüstü yattım bi 20 dk hemen o ay hamile kaldım burda görmüştüm bende denedim tuttu tabi nasip
Ayssmom kardelen214 hiçbirşey yapmadım hatta kalktım hemen yıkadım temizledim ama nasip oğluşumuz gelmek istemiş 😁
Littlespy Ayssmom evet doktorlar gülüyor bu tarz şeylere hatta. Zaten sperm yapı itibariyle aşırı hareketli bir hücre bizim ayağımızı bacağımızı kaldırmamıza gerek yok ki🤷🏻♀️
Duruaslan kardelen214 ovülasyon testi falan hiç yapmadım sadece yumurtlama dönemini takip ettim o gün değerlendirdim
EsrSvm Merve1455 Herşeyin başı dua muhakkak ..❤️ Meryem suresini çok okudum,üzerimde Meryem Ana otu da taşıdım hatta.. Her gün duam hayırlı,sağlıklı bir evlat sahibi olmak..Elbet zamanı var ki olmuyor ..Ama yine de paylaşırsan onu da okumak isterim canım❤️
bigunanneolucak kardelen214 canım sen braz aramı versen sürekli post acıp duruyorsun konu hep aynı. Yani biraz uzaklaş burdan ve bu konudan bence stres çok önemli. Ama sen sürekli sorular sorular yapma bunu
Magnolina kardelen214 stres sıkıntı aklınızda bebek olacak olmuyor psikolojinden kesinlikle çıkmak gerekiyor
Yasemin0728 kardelen214 klomen + çatlatma iğnesi sayesinde ilk kullanımda hamile kaldım çok şükür 😊 Rabbim isteyen dileyen hayalini kuran herkese nasip etsin inşallah canım 😊
sutlaacc Yasemin0728 hayırlı olsun canım bende ptesi iğne oldum. İlişki sıklığın nasıl oldu iğneden sonra nelere dikkat ettn?
Kader112 kardelen214Hamile kaldığım au öneri üzerine ben kuru incir, eşimde keçi boynuzu yedi. 😊 Nasıl oldu bizde anlamadık. Bekleme vs olmadı hiç. Hemen kalmıştım halbu ki 😊
caglanurr kardelen214 ben ovülasyon testi felan hiç bişey yapmadım canım iki kere çocuk yapmayı denedik ilkinde bütün yumurtlama günleri bilmem ne onlara denk getirdik olmadı biri bana adetinden bir gün önce ve adetinin bittiği gün deneyin demişti öyle yaptım ve oldu tesadüfmü bilmem ama
Hatice35 kardelen214 canım 15 ay boyunca hamile kalkamadım ve hamile kaldığım ayda şunları yaptım ilk olarak adetten çıktım ablam belimi zeytinyağı ile ovalayıp ondan sonra belimin sağ ve sol olmak üzere iki bardak attı on beş dakika bardaklar bekledikten sonra kaldırıp yakı yapıştırdı o akşam sabaha kadar yakı belimde yapışık tı tabi o gün ilişki olması gerekir yani belindeki soğukluğu yumurtalarını kuvvetlendirmek için yapıyorlar ablam ve Bi arkadaşım bunun faydasını gördüp hamile kaldılar ondan sonra bal polen arı sütü karıştırıp sabah akşam birer kaşık yedim yumurtaların gelişmesi için çatlaması için aynı zamanda folik asitte kullanıyordum dokturum önerdi ilk defa ovilasyon testi de kullandım ve o ay hamile olduğumu öğrendim darısı başına 😊yani hem iki taraflı çikolata kistim var dı hemde prolaktinim yüksekti çok şükür Rabbim nasip etti Rabbim inşallah kısa zamanda sanada nasip eder canım 🤲
Ozge98 kardelen214 yaklaşık 1.5 yılın sonunda rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldım hemde hiçbir sorun olmamasına rağmen. Doktorum rahim filminin ihtimali arttırdığını söylemişti zaten. Bir de rahim filmi çekildiğim ay ovulasyon günümde ve sonrasındaki gün belime yakı yapıştırmıştım onun da etkisi olmuş olabilir
Tgcycl Greyfurt benim iç yağım da çok çıktı diyetisyene başladım kilo vermek gerçekten etkili olur mu ve yumurtalıklar yağlanır mi acaba
Greyfurt Tgcycl valla çok faydası var göbek yağlarını eritmek benim göbek çok olduğundan yumurtalarıma baskı yaptığından Hamile kalamamışım 107 li kilolardan 70 lere düştüm hamile kaldım şükür rabbim nasip etti.
Sedanindenizi kardelen214 Yumurtlama takibi ikiski sonrasi ayaklari dikip.dus almadan uyumak ve esimede kendimede o gunlerde yedirdigim.keciboynuzu pekmezi ve muz. Bence deneyin😊 Allahim tez zamanda gonlunuze gore versin insallah🤲
hanibazen Semaemre28 aynı hamilelik testi gibi idrarla bakıyosunuz adetten 12 gün sonra falan bakmaya başlamıştım sanırım genelde 15. Gün oluyomuş yumurtalama