Mavi87 havvakaratas_09 zofer i varya bir umutla içtim çoğu kişiye iyi geldiğini okudum doktorumda kullan dedi. İçmeseydim keşke dedim. Acayip baş ağrısı, mide bulantısı gram azalmadı. Tekrar prilama geçtim şükür ya o iyi geliyo. Gece 2 tane, gündüz sabah 1 tane kullanıyorum
Mavi87 havvakaratas_09 progestan yan etkisidir o canım. Vajinal yoldan alsana. Yan etkisi olmuyor. Doktora sor tamam der zaten. Progestan kullandığımda bastığım yeri bilmiyordum sersem gibi yapıyor herkeste yan etkisi böyle
semracaaa Kızlar bende on haftalığım şuan, bir haftadır biraz normale döndüm, reflüm var baya zorluyor beni su bile içsem boğazım yanıyor. Dişimi fırçalarken ölüyorum aşırı midem bulanıyor ama macundan değil fırçadan 😢
Canangky Mirasaki devam et canım o zmn bir zararı yok zaten bende ara ara bırakıyordum bitmediğini görünce devam ediyordum bitene kadar şükür bitti 6 ayımda falan tamamiyle kurtuldum
Mom61 Kızlar merhaba prilamı bende kullanıyorum bende aşırı bir uyku yapıyor ve içime bi darlık sıkıntı geliyor acaba psikolojik mi benim gibi olan var mı ?
Oznurunkoftesi Hepimizde durum benzermiş gerçekten. Bende de gün içinde sürekli bulantı var. İstifra etmedim hiç henüz. 6+6 haftalık hamileyim. Sürekli midem bulandığı için canım hiçbir şey istemiyor. Zorla bir şeyler yemeye çalışıyorum. Çünkü çok acıkırsam sanki bulantım daha da artıyor. İstifra etsem rahatlayacakmışım gibi ama edemiyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Gerçekten çok değişik bir süreçmiş
Pamugunannesi1 Oznurunkoftesi İstifra edince rahatlıyorsun ama devamı da geliyor bende 6+1 haftalığım ama yemek yemek hayal oldu
Hppymom93 Oznurunkoftesi benim de midem hep boğazımda ama kusamıyorum bu daha çok yoruyor sanki… gerçekten yemeklerden bahsedince bile insanlar tiksiniyorum….
Dilan_tuana Bende 8+3gunluk hamileyim herşey aşırı gözümde kararmış hiç birşey yiyemiyorum açlıktan ölüyorum ama yaptım mi asla ağzıma suremiyorum napacam bilmiyom gerçekten sürekli kusma oluyor tuzlu çizi tuzlu fıstık bunlar bulantilarimi durduruyo biraz ama nereye kadar böyle gider bilmiyorum et ürünleri çok kötü karardı gözümde ismi gelince bile migdem yerinden kalacak gibi oluyor 😏😶😶
Pamugunannesi1 Dilan_tuana Tuzlu şeyler de doyurmuyor ki karnım konuşuyor ye bişeyler artık diye ama olmuyor 😑
esinaltintaas Pamugunannesi1 Ayy size mi zor bana mı bir anda açlıkla yicem diyorum sonra önüme gelince gözüm görmek istemiyor onu midem hep bulanıyor🤦
Mavi87 Betul- tabi canım bende prilam olmasa naparım bilmiyorum. Prilam içsemde geçmiyordu. Şimdilerde prilam içince rahatlıyorum baya 🙏🏻
Bsra-tyfn gaamzee aynıyız yemin ederim başlarda ne güzel planlamalar kahvaltı tabakları sonra ne oldu bir anda bende şaşırdım halen de öyle 😂🤮
Mirasaki Pamugunannesi1 evet ilk hamileliğimde erkekti ama güzelleşmiştim bunda tam tersi oldu Buda erkek
Aysenuuur Klcygmr inanın kusuncada geçmiyor. Anlık geçiyor sadece normal bulantı gibi değil ☹️ Allah büyük inşallah düzelicez 🙏🙏
Aysenuuur Damlaaaa3838 ilaç kullandınız mı peki hiç yani ilaçtan sonra vücudun alışması zor olmuyo mu ? Bende 12+4 üm 15. Haftada yok oluyo diyorlar sonunda yanı onu bekliyorum ama ister istemez prilam dr kullanıyorum . İlaç bitince kullanmıycam diyorum da vücut nasıl alışır hiç bilmiyorum ☹️☹️
Zey3400 Pamugunannesi1 evet bende ilk üç ayımda öyleydim yemek yapmayı bırak yemek lafını duyunca bile kötü oluyordum birde gurbetteyim ailem uzak sağolsun eşimin desteğiyle atlatıyorum 🥺
Pamugunannesi1 Zey3400 Eşlerimiz bu konuda yardımcı oluyor o yönden mutluyum bende elimden geldiği kadar yemek yapmaya çalışıyorum o da sofrayı kuruyor Allah razı olsun onlardan
Prettywoman91 Merhaba anneler, bizde bugun 5+2 olduk. Dün akşam eşim yemek yapıcaktı bende yardım ediyim dedim. Soğan doğradım sonra içeri dinlenmeye geçtim. O soğan pişince bir koku yayıldı etrafa ama ben ölüyorum sanki soğan kazanına düşmüşüm öyle midem bulandı öyle tiksindim ki. Psikolojim bozuldu ağlaya ağlaya uyumaya çalıştım. Bütün gece uyandıkca o kokuyu duydum. Üstüne yetmedi kıyma kokusu gelmeye basladı burnuma. sabah kalktım işe gitmek için üstümü giyinirken beni öğürme aldı ama kusamıyorum. Serviste gözlerimi kapadım dua ederek geldim iş yerine. Şimdide hala çok şiddetli olmasa da midem dalgalanıyor gibi. Leblebi kemiriyorum bir yandan bastırsın diye. Çalışmasam belki evde katlanırım ama iş yerinde daha da zor. Betim benzim atmış ruh gibiyim. Bu durum uzun sürmez inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar 😢
Pamugunannesi1 Prettywoman91 Sen anlattıkça ben yaşadım sanki 😣😣😣 Evinde istediğin gibi yatıp geçirebiliyorsun ama iş yeri dert resmen ☹️