Sude_halil Pamugunannesi1 bende bi kac araştırma yaptım canım ama suda doğum hakkındada cok olumlu konuşmadılar norml doğum bende yapamam gibi me geliyor cnkü psikolojkmn etkilenirim diye korkuyrm bi aklım dene diyr canım cok tatlı😂😂korkuyrm bitane arkadaşım var oda sezaryan cok kolay ama herşey senin elinde diyor hemen kalkıp hareket etmek cabana bglı diyor bide epidural doğum duydum kafam çok karıştı🙄🙄
Pamugunannesi1 Sude_halil Doktoruma danışcam bu konuda olumlu konuşursa sigortamız karşılarsa olabilir diye düşünüyorum bende korkuyorum normal doğumdan ama açıklığın olursa neden sezeryan olalım ki 🤭 Bir de Meryem ana eli var ablam doğuma girmeden onu suya koyduk fırt diye doğurdu sesini duymadık bile 🤣
Sude_halil Pamugunannesi1 allahım inşallah bizede böle kolay doğumlar nasip etsin benim ablamda norml dgm yapmaya calıştı 2 gün suni sancı verdiler yapamadı sezaryan oldu şuan 2 ay sonra 3 çoçuğunu kucagına alcak😂🙏🏻❤️😇
Pamugunannesi1 Sude_halil Sağlıkla gelsin 🙈 Ay o suni sancı maaf ediyor insanı 😒 Nasıl dayandı o sancılara 😣
Sude_halil Pamugunannesi1 ablamda cok acı cekti canım öldürdüler beni dedi bide özele gitmesine rağmen şuan ablam için riskli olduğu için mugladalr dogumuna 2 ay kaldı Adana’ya gelip burdaki doktornda hasntede dgm ypck o yüzden asla suni sancıyı kabul etme diyor bilmiyrm belki kişiden kişiye değişir Ağrı durumu ona 2 gün verdikleri için cok canı yanmış
Pamugunannesi1 Sude_halil arkadaşım bana suni sancı verdiler o kadar kötü olduki diyor ki beni resmen böyle kesip biçselerdi bu kadar acı çekmezdim sezeryan oldu sonradan
Klcygmr Mom2525 Vala o eskidenmis hiç abartı yok onların işi kolay eminim bir saat bile dayanamazlar bu ağrıya bulantıya😁
Mom2525 Klcygmr ah sorma bugün ve dün oEllikle oluyordum mutfağa giremiyorum bir de sizde oluyormu çok yemiyorum ama yedikten 1 saat sonra tekrar hiç yememiscesine acikiyorum
Ryhn27 Ruya89 canım doktor burun ıcındeki etin şişmesıne baglı alerjık durum dedi hamılelık de oluyomuş burun mukozu mu ne dedi burun temızlemek için bı solüsyon verdi ev nemli tut dedi. Alvita diye bişi adı
Ryhn27 ! Ruya89 resmini atamıyorum sana canım sarı kutu sinüs rinse yazıyo üstünde kullanayım bakaym bir faydası olcak mı
Pamugunannesi1 Sude_halil Bi de şöyle bişey var doktor her alttan kontrol ediyor o beni tedirgin ediyor
Sude_halil Pamugunannesi1 allaha şükürler olsun canım benm doktorum hiçbi zaman Altan bakmadı iki tane düşük yaşadım aşırı derece kanamam oldu ozaman bile hiçbi şekildealtan bakmadı cok ciddi bişey olmadığı sürece bakmıyor sdce doguma yakın normal doğum istersem ozaman catıya bakmak için bakıyormuş
Pamugunannesi1 Sude_halil yok benim de doktorum da alttan bakmadı hiç eğer kalbini duymasaydı bakıcaktı. Çok üzüldüm canım olsun o miniklerin ömrü bu yavruna geçsin inşallah sağlıkla al kucağına ❤️
Klcygmr Mom2525 Bir haftadır inanılmaz kötüyüm ayağa kalktigim an inanılmaz mide bulantısı ve ağrısı oluyor artık zaten mutfağa girmiyorum aciktigimi hiç hissetmiyorum zorla yiyorum
Mom2021 Ah kuzum benim de aynı 15 olucam hala bulantım var önereceğim şey kokulu yiyeceklerden uzak dur.Mesela soğandan tiksindim o yüzden yemekleri soğansız yapıyorum tabi genellikle halsizim yemek yapamadığım dahi oluyor 😞
Sude_halil Mom2021 benimde öleydi cnm allahtan prilam ilç kullnıyorum onun sayesinde yemek yiyebiliyorum 🙏🏻17 hfta 5 günlüğüz bizde hala bulantılrım oluyor