Prettywoman91 Pamugunannesi1 kesinlikle öyle. Umarım en kısa zamanda atlatır tüm anneler bu sorunları ve hamişliğin tadını çıkarırız :)
Ryhn27 Ruya89 yarın bir kulak burun bogaza gidicem bakalım. Ben benim 1.5 aylıktı başladı suan 14 haftada halen var ve yemek yiyemıyor uyuyamıyorum sürekli kusuyorum ☹️☹️
Sude_halil Pamugunannesi1 sabahları kalkmadan yataktan tuzlu kraker yersen o birazdaha mideni rahatlatıyor
Sude_halil Pamugunannesi1 😂😂bende aynı şekilde sabahları yiyorum iyi geliyor mideme bide yeşil elma da aşırı derece iyi gelir
Pamugunannesi1 Sude_halil şuan yiyorum ama doktor randevum var dünden beri bişey yemedim lavaboya gidemiyorum mide bulantısından 😞
Mrblng Gta_35 hafif bir ilaç verecek herhalde şurup gibi falan 12. Haftaya kadar kesinlikle olmazmış 🤷🏻♀️
Pamugunannesi1 Dyguuuuuu rahatlıyorsun aslında kusunca normalde hiç kusamam ama kusturdum kendimi rahatladım ama kötü yanı devamı geliyor bişey yemesende 😒
Ryhn27 Ruya89 canım doktor burun ıcındeki etin şişmesıne baglı alerjık durum dedi hamılelık de oluyomuş burun mukozu mu ne dedi burun temızlemek için bı solüsyon verdi ev nemli tut dedi. Alvita diye bişi adı
Ryhn27 ! Ruya89 resmini atamıyorum sana canım sarı kutu sinüs rinse yazıyo üstünde kullanayım bakaym bir faydası olcak mı
Pamugunannesi1 Zey3400 evet ya gurbet çok zor ben annemle aynı şehirdeyim ama yarım saat uzaklık bana fazla geliyor
ElifHaticeAsya Pamugunannesi1 35 haftalikken gittim 2750 gr dedi doktor saliya randevum var bakalim kac kilo olacak