Di62 Ay herkes soruyo bende merak ettim nasıl anlıyorsunuz bilmiyorum ama bi bakarmısınız tahminler nedir tahmin eden biri vardı kimdi onuda bilemedim https://imgyukle.com/i/HGaxxH
47zeynep47 Di62 cnm tahmin eden gülşen_mustafa vardı ona yaz tahmini doğru gibi bilmiyorum ama banada tahmin yaptı resme bakıp doktorda aynı tahmin belki öyledir demişti grlecek ayki kontrolde kesin belli olacak15 16 hafta olunca anlasilacak
Syma-ma Di62 ayyy cinsiyeti anlamıyorum ama 10 haftalıkken böyle mi gorunuyormus çok merak ediyordum doktorun verdiği randevu günü gelmediği için gidemedim 🤣 ilk 7 de gittim şimdi 11 haftalık olduk hala bı haftamız var doktorun verdiği tarihe 😆
47zeynep47 Minnsanns cnm seninki benimkine benziyor bana doktor erkege benziyir demişti de daha onaltida belli olacak hayirlisiyla
oglum0603 Minnsanns benim ultrason resmime çok benziyor. Doktorum erkeğe benziyor dedi bana burdaki bi çok kişide erkeğe benzetti. Bence erkek gibi seninde :)
Minnsanns 47zeynep47 benimkide 15.haftada ama sabırsızlandım iyice tahmin vs bişey de demedi doktor beklemek çok zor böyle 🥰