Merhabalar herkese öncelikle herkese sağlıklı kolay doğumlar dilerim 🙏 en başından beri çok rahat bir hamilelik geçirdim hamile olduğumu bile sadece adet gecikmesiyle anladım sürekli ayakta çalıştım ta ki doğumdan 1 hafta öncesine kadar doğum iznine çıktım 1 hafta sonra doğum yaptım 38+2 de 37. Haftada çatı muayenesinde doktorum çatımın dar olduğunu ve bebişin kafasının büyük olduğunu söyledi ve sezaryen için günümüzü aldık 15 ocak sabahı hastaneye yatışımız yapıldı ve nst ye bağlandık bebiş aç kalmaması için serum takıldı ve anestezi doktoru odamı ziyaret etti kan sonuçlarım genel anestezide spinale de uygun olduğunu söyledi ve tercihi bana bıraktı ben tabi ki spinali seçtim ama içimde bir korku ve heyecan yok değildi saat geldi ve beni giydirdiler ameliyathaneye çıkarmak için aldılar eşim annem kayınvalidemler kardeşim herkes yanımda ve destekçimdi sanki partiye uğurlar gibi uğurladılar beni🙏😍 ameliyathaneye çıkınca beni çok iyi karşıladılar herkes hoşgeldin şakalara falan başladılar derken doktorum geldi tir tir titriyordum soğuktan hemen beni kaldırıp oturttular ve anestezi doktoru belime soğuk soğuk birşeyler sürdü hemen ardından iğneyi yaptı ama hiç hissetmedim bile yatırdılar tekrar üşüdüm için üzerime sıcak çarşaf attılar öyle iyi geldi ki rahatlamıştım😂 doktoruma başlamayın durun ya uyuşmadıysam falan dedim oda tamam merak etme başlamadan haber vericez dedi başımda bir hemşire vardı ohoo başlamışlar bebiş gelmek üzere nasılsın falan dedi ben hep çok iyiydim sadece beniş çıkarken karnıma bastırdılar baya o ara sakinleştirici yaptılar zaten bi baş dönmesi hissettim ama kendimdeydim sonrasında bir ağlama sesi nasıl merak içindeyim hemen göbeğini kesip silip hazırlayım yanıma getirdiler ağlıyordu aşkım meleğim hoşgeldin dedim ve hemen sustu öyle güzeldi ki sonrası nasıl geçti anlamadım bebişi indirdiler ailem eşimin yanına benim ameliyatı bitirmişler bile doktorum bitti şimdi seni temizleyip bebişin yanına indiricekler dedi hadi hemen gidelim dedim öyle sohbet muhabbet geçen bir sezaryendi zaten hiç merak etmeyin sizi öyle bir sakinleştiriyolar ki başınızda sırf bir hemşire sizinle ilgileniyor🙏 Odama geldim hemen ardından meleğimi getirdiler yanıma çok şükür bir daha hiç ayrılmamak üzere 🙏 bana hemen yiyip içmeye başlayabilirsin dediler ben bol bol sıvı şeyler tükettim yanınıza bisküvi alın bolca bitter çikolata ve sadece nescafe benim hiç baş ağrım olmadı ama yine de içtim kanamam oldu ama abartıcak kadar değil depend kesinlikle bende de kurtarıcı oldu ilk ayağa kaldırmak için geldiler burada okuduklarımdan gözümde büyümüştü açıkçası korkuyordum ama inanın ki o kadar kolay ki hemen kalktım ve hiç ameliyat olmamış gibi yürüdüm hatta hemşire ve hasta bakıcılar da şaşırdı normal doğum yapanlar böyle yürüyemiyor diye 😬 aslında iş sizde bitiyor sakın gözünüzde büyütmeyin ve bunu hastalık gibi görmeyin ben sonrasında hep desteksiz kalktım kalktım bebeğimle ilgilendim rahat rahat ben 2 gece kaldım hastanede 2. Gün sabahında taburcu olduk şükür şuan evimizdeyiz kuzum yanımda uyuyor o uyurken yazma fırsatım oldu kusura bakmayın uzun oldu ama biraz destek olabildiysem ne mutlu herkes sağlıcakla kavuşsun yavurusuna 🙏🥰❣️