Kamer0 Maydanoz suyu adet söktürür mü kimyasal gebelik geçiriyorum erkenden gelse bitse su adetim istiyorum yoruldum daraldim bunaldimmmm😔😔😔😔
midekoruyucu Kamer0 söktürür diye düşünüyorum çünkü gebeliğin başında doktor maydanozu yasakladı bana düşük yaparsın dedi
Kmerve Kamer0 ben de işe yarıyordu adetim geciktiği zaman adet söktürücü olarak kullanıyordum gebeliğimden önce denemekte yarar var doktor kontrolünde tabiki
miraninannesi1 Kamer0 hayır her insanda aynı Sonuçları göstermez ben ikinci çocuğuma hamile kalmışım adetim geciktiği için içtim adet görmedim ama çok şükür birşey olmadı yavruma Hâlâ vicdan azabı çekiyorum ama.bilmiyordm hamile olduğumu
Kamer0 miraninannesi1 ALLAH korudu bebeğinizi çok dikkatli olun benim suan kimyasal oldugu icin icicem insallah faydasini görürüm
Kmerve miraninannesi1 sanıyorum ki tek seferlik içmeyle adet söktürmüyor. Günde üç bardak içiyordum ben
Kamer0 Okadar bunaldım ki inşallah işe yarar vücudum şişti bi de daral geliyo bana 😔 soğan kürü de denesem mi daha sonra iyice temizlense içi