Haticeyildiz MerveTaer 31 ocak dogumum ama olsun subat sayilir 😀 su siralar biraz zorlanmaya basladim gogsumun altinda kaburgalar batiyo nefes darligi yapiyo ayaklarim bacaklarim sisti idare etmeye calisiyorum iste 🙄 sende durumlar nasil
Mommy MerveTaer şiddetli bel ağrısından oturduğum yattığım yerden kalkarken zorlansamda çok şükür güzel gidiyor 😊 senin nasıl gidiyor canım😊
Hlygrs Gece bacaklarımda kramp oluyor birde belim ağrıyor başka bir sıkıntı yok şimdilik cnm senin kaç haftalık biz şuan 30+1 iz
MerveTaer Haticeyildiz tabi günde 3 kere kusan bir insan olarak mide hapı kullanmadım artı reflüm vardı o rahatsız olmasın diye kaç haftalıksınız cinsiyet i ne
Eda-raif Suyumuz sınırda şuan o yüzden ne bacağıma giren kramplar ne mide yanması ne de bel agrilarimi gözum görmüyor 😐
Rumeysaozcan Kızlar ultrasonda yanılma oluyormu ya çünkü benim sürekli gittiğim doktor haftamı söylemişti hep söylediğiyle aynıydı ama farklı doktora gittim 2 hafta ilerde göründü ultrasonda kafam karıştı
Prensinannesi Bizimde sukur herseyimiz gayet iyi bebegim surekli hareket halinde masallah bazi geceler uyutmuyor hareketleriyle 31+0 olduk şükür rabbim tamamina edirsin hepimizin🤰👼
Fgm Bizde oğluşumla 29+3 olduk rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin inşallah 🤰