MihricanA Kızlar dün biraz huysuzdu oğlum 16 günlük gece mama verdik çünkü dun saatlerce emdi ve sütüm gelmemeye başladı. Bu gün de öğlen 1 gibi uyuttum emzirip ara ara inliyor cani mi yaniyor acaba hic bi fikrim yok bilgisi olan var mi?
Beyzan MihricanA bence bir doktora götür. Nefesle alakalı da olabilir ama ağrı olsa ağlar diye düşünüyorum yani inleyecek kadar ağrısi yoktur inşallah. O ses nefes alırken de çıkıyor olabilir. Çok minnak daha bence cidden ihmal etme Dokrora götür korkutmak için yazmıyorum minicik daha riske atmamak lazim her şey olabilir kış mevsimindeyiz sonuçta. Usütmus de olabilir. İnşallah önemli bir şeyi yoktur canım çok geçmiş olsun
Nazmiyekndmr MihricanA uyuturken dua filan oku canım ben bilmiyorum ama üstte kalsın diye yazıyorum ayetel kürsi oku mutlaka iyi olur şifa niyetine
enisenalbant MihricanA Merhabalar bebek hemşiresiyim,inlemesi varsa kesinlikle beklemeden götürmelisin,solunum ile bir sıkıntısı oluyor olabilir,bu tür inleyen bebekler ile çok karşılaştım
smyra32 MihricanA benim bebeğim de 2-3 haftalıkken aynısı oldu ama biz topuk kanı vermiştik topugunun birinden bulamadı diğerinden aldı .. kan çıkmayan topuğu baya kızarmış elletmiyordu bile ben onun için inledigini düşündüm .. topuk kanı falan verdiniz mi
MihricanA enisenalbant Uzun uzun inlemiyor ikinir gibi daha cok arada oluyor simdi emdi kucagimda sanki daha rahat gaz sıkıntısı var gibi geldi bana da
Beyzan MihricanA canım zaten hepi topu 15 gündür dünyada her şeyi ilk defa olacaktır. İhmal etme dedigin gibi gaz olabilir ama gazı olan bebek de uyumaz bence benim oğlum çok gazliydi ağlar uyumazdi. Eğer uykuya dalıyorsa ağrısı yoktur bence
Deletedmom27 MihricanA gazdan olabilir kızımda da oluyodu ara ara inlemeler ama doktorumuz her zaman böyle bi durum olduğunda gazda olsa acilden görünsün ya da ertesi günü kontrole getir,solum veya başka şeylerden de olabilir demişti..Allah esirgesin hepsini🌿nolur nolmaz bi göster en kısa zamanda
MihricanA Deletedmom27 En kısa zamanda götüreyim o zaman havalar soğuk bu havada da dışarı çıkarmak istemiyorum ama yeterki iyi olsun
MihricanA Beyzan Biraz daha dinleyeyim o zaman simdi kucagimda sessizce uyuyor belki de yataginda rahat edemedi
Deletedmom27 MihricanA endişe etme iyidir inşallah🤲🏼sen arada uyurken dinle devamlı oluyosa gidersiniz..korkma türlü türlü sesler çıkarıyorlar uyku halinde,hatta bazen nefeslerini bile tutuyolar 5-6 saniye insanın ödü kopuyor ama bıcırıklar seviyo bu işleri😍
MihricanA Deletedmom27 Sürekli basında bekliyorum korkudan insan ister istemez korkuyo bide ilk benim hic bi tecrübem yok Allahim sağlık versin yeterki
Deletedmom27 MihricanA içgüdüsel ne yapman gerektiğini biliyosun canım benim kendine güven..ben kızımı 41 cm 1750 gramla eve getirdim küvezden..ilk bebeğimdi virüs enfeksiyon risklerinden kimseyi çağıramadık..normal bebekler gibi olmadığı için bizimkiler bişe tavsiye etmeye bile korkuyolardı bildiklerini unutuyolardı korkudan😂ama Allah öyle bi yetenek vermiş ki bize 4 çocuk büyütmüş gibiydim ne derdi var anlıyordum..sende rahat ol endişe etme hiç kendine de ona da güven arada dinlen ki dhaa çok yetebil kuzuna
Gizemceylan MihricanA gaz sıkıntısı olabilir yada korkutuyorlar gibi mi ara ara minik sesler çıkarıyorlar ya 😍 bol bol okuyun canım
MihricanA Gizemceylan Altini degistirirken karnina masaj yaptım bacaklarini karnina doğru cektim gaz çıkardı sonra emerken uyudu tekrar sırtından da gazini çıkardım simdi mışıl mışıl uyuyor gercekten gaz sıkıntısıymış yavrum çıkaramamış