Ozlemtpl KevserPkrcn orası öyle tabiki rabbim hepimize tüm anne adaylarına saglikcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲 sanki ilk defa hamile olmuşum gibi bir heyecan bir merak aman Allahım 😂❤️
KevserPkrcn _Elifffffff_ inşallahhh sağlıklaaaaa gelsinler bebişlerimiz muhakkak bekliyorum cinsiyet haberini buradan direk verin 😂
_Elifffffff_ KevserPkrcn ayy inşallah subatin 5ine randevu aldım ikili test için o gün sorucam cinsiyetini belli olur umarim😂😍
Teacher-mom KevserPkrcn benim bulantım olmadı bugün gittim doktora ilk defa ellerini ayaklarını anne karnındaki hareketlerini gösterdi ben kanatlanıp uçtum sanki 10+ 5 bu arada cinsiyet içinde pipi gibi bir şey gördüm dedi ama kesinliği yok dedi bende acaba mı dedim
aliyeozdemir422 Ağustos sonu gibi 5+4 deyiz şimdi bebişim inşallah ama 👶 cinsiyetimizi öğrenemedik daha ayrıntılı ultrasyonda belli olurmu cinsiyet
Sinemdmrcoglu Tgbaelf07333 benım de ıkıncı kızım 9aylık zorlanıyorum çok o nısanda doğmuştu bu da Ağustos da sezeryan olduğu ıcın tam hafrasını beklemem ama geçsin ya ayak yanmalarım olmaz ıns
Eminos123 KevserPkrcn aynen cok fazla almayin hele zıbın filan 3-6 ile baslayin 0-3 ay almayin cok hizli buyuyor bebekler hastene cikis setlerini 2 ay zor giydi
Eminos123 KevserPkrcn buyudukce cesit cesit alirsiniz sonra cok giyemeden buyuyorlar ve kuyafet bosa gitmis gibi bisey oluyor
Seahammer KevserPkrcn gayet sorunsuz şu an. başta kanamam olmuştu düşük tehlikesi sonra geçti şükür. daha 10 haftalığız henüz hiç alışveriş yapmadım çok erken çünkü. Birde neredeyse hiç midem bulanmadı baştan beri
KevserPkrcn Seahammer maşallah diyelim kimseye söylemeyin valla ilk bende yiyordum içiyordum herkes güzel ne iyi ne güzel siye diye şuan kusmam da bulantım da gitmiyor
Minigimyolda dthealthy inşallah geçecek bu sürecimizde miniklerimiz iyi olsun yeter ki kasık bel ağrısıda nazar boncugumuz olsun bol bol dua etmemiz lazm
emineyavuzhan Minigimyolda Ağustos’un sonu canım bu hafta ultrason haftası adetime göre 10 haftalığımm💓💓