KevserPkrcn Fersah Ağustos 12 dedi doktor bana tabi erken gelirse bilemiyorum Temmuz da olabilir tabi ama sanmam Ağustos gelir bence
Gulcicek KevserPkrcn vallah bıraktım gitti 🤣 gayet keyifliymis böyle eşimi gayet iyi anladim neden kilo alıyor diye 🤭
KevserPkrcn Gulcicek valla ben de 42 kilo ile hamile kaldım şuan 49 kiloyum 59 olacaksın dedi bana doktor 😂😂 bu kusma bulantılarla zor biraz
KevserPkrcn Malidlgz ahahahah valla ben de öyleyim ne zaman gideceğiz diyorum sürekli eşimi bunaltıyorum valla karnım seyiriyor arada tekmeledi diyorum eşime ahahahah😂😂😂😂😂😂😂😂😂 analık böyle bir şey işte
Malidlgz KevserPkrcn ne olacak daha doğmadan korumaya başladık bende karnımdan elim gelmiyor hiç durmadan sevip okşuyorum 😍
Ozlemtpl KevserPkrcn rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah benimde 4.cocugum olucak Allah nasip ederse 3 kızım var buda davetsiz oldu 😊❤️
Ozlemtpl KevserPkrcn 19,11,5 olucak kızlarımın yaşları rabbim omve sağlıklı hayırlı evlat versin ama olmuşken de bitanede erkek çocuk nasip etsin tam olsun bari🤲🥰
Malidlgz Zeynep_44 aynen ya hem tanışır Sohbet ederiz hemde paylaşırız birbimizle bildiklerimizi ne güzel olurdu
Sumisalii 12+1 haftalik gebeyim gecen ay cinsiyet tahmin soyledi tm net birsey demedi bu gidisimde bellinolucak rabbim herkesin gonlune gore versin insallah hepimizede hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin 😍 Peki sizlerede 11 haftalikken tahmin yuruttumu
KevserPkrcn Sumisalii henüz gitmedim ben de hastaneye 12 haftalık olacak gittiğim de bakalım tahmin mi yürütür söyler mi bilmiyorum inşallah güzel hayırlı haberlerle döneriz
Havvaylmz Sumisalii yani tahminen.11+5 haftalıkken Erkek dedi bana da ama net 3 hafta sonra belli olcak
aymus Sumisalii 10+3 ye tahminde bulundu hiç beklemiyordum umudum olmadığı için sormamıştım doktor kendisi söyledi bakalım önümüzdeki ay netleşecek ☺️ güzel duaların için sağol canım cümlemizle birlikte 🤲🏻
KevserPkrcn Didoo9 ay inşallah öğreniriz ya sabırsızlıkla bekliyorum güzel hayırlı haberlerle gelelim
Didoo9 KevserPkrcn inşallah canım pazartesi testten sonra yine burdan haber verelim birbirimize o zaman 😅
KevserPkrcn Ozlemtpl oh evlerin çiçekleri ❤️ Bir de evin erkeği olunca tam olur 😂 minik erkek inşallah hayırlı haberlerle geliriz
Malidlgz KevserPkrcn çok büyük sayılmaz ama onun ölçülerini şuan hatırlamıyorum şok a geldi indirimli normalde 200 den asaggi yok 50 ye aldım hemde ortak renkdi çok güzel kullanisli
KevserPkrcn Malidlgz baya uygunmuş iyi araştırmak gerekiyor bazıları tamamen kötü ve kazık bir de yeni anne olacağım için daha önemli böyle şeyler uçmamak gerek
Ozlemtpl KevserPkrcn ay teşekkür ederim canım 😍 sağlık ocağındaki ebe yaşımdan solayi biraz beni korkuttu riskli olur vs diye o yüzden sadece biraz tedirginlik var icimde
Emn_dgn elcindefne yazım hatası yaptım öğrendikten sonra alacağım inşallah doktorumuz bu hafta muayene söyleyeceğini söyledi ama çok erken yanılma payı olur diye düşünüyorum 11+3 teyim